Музикален фестивал
Бургазлии отново ще бъдат част от световния музикален календар
От 7- ми до 9- ти август може да „вкусите” от музиката на 90-те, когато Зоната на пристанището ще е завладяна от второто издание на SPICE Music Festival 2020. Освен музикалната сцена на пристанището ще бъдат обособени места за храна, напитки и забавления. И тази година фестивалът се организира с партньорството на „Пристанище Бургас” ЕАД.

Сред основните артисти, които ще участват в програмата са C+C Music Factory и Sonique, които през миналото лято не успяха да дойдат в Бургас.

На сцената ще се изявят Corona с участието на бразилската дива Олга де Суза, германските хип хопъри C-Block, испанките Las Ketchup, а за първи път на фестивална сцена в България ще видим Reel 2 Real ft. Сред изпълнителите са още The Mad Stuntman, който ще изпълни хита си “I like to move it”, Rozalla с „Everybody’s free”, италианската денс формацията Black Box, LayZee aka Mr.President, който ще ни върне в 1996 с „Coco Jamboo”и британското дуо Maxx, което от 2019 отново се завърна на сцената.Холандската евроденс формация Vengaboys, без чиито хитове не минаваше нито едно парти на 90-те, също ще озвучат бургаския залив с хитовете.

Double You и Уилям Нерейн ще ни изпеят незабравимите „Please don’t go”, „Run to me”.

С концерт ще се включат и британците Kosheen. Можете да потанцувате мамбо с темпераментния Lou Bega и да се насладите на изпълненията на Nana, който ще представи хитовете Lonely, Remember the time, He’s Comin’ и др. Във фестивалната програма се включват и родните изпълнители: Акага, Антибиотика и братя Аргирови.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви