Паркинг зона ще бъде обособена на ул. „Булаир“, в отсечката от ул. „Фотинов“ до ул. „Цар Симеон 1“, по време на Spice music festival. Посетителите ще могат да паркират колите си в двете десни ленти.

Паркинг зоната ще осигури места за около 120 автомобила и ще може да се ползва от 14.00 часа на 7 август до 12:00 часа на 10 август.

С цел осигуряване на подходящи условия за провеждането на фестивала и гарантиране сигурността на присъстващите, се налага временно ограничение на движението от кръговото кръстовище на х-л „Приморец“ до стария подстъп към Зоната за обществен достъп. Няма да може да се ползва и паркингът преди входа към Магазия 1.

Това ограничение ще бъде въведено от 9:00 часа на 5 август до 9:00 часа на 10 август.

Посетителите на феста могат да ползват и алтернативни паркинги в близък периметър до събитието – Паркинг „Гурко“, Паркинг „Опера“, Паркинг „Трия Сити център“, Паркинг „Кирил и Методий“, Паркинг „Пиргос“.

Ограничението се налага, за да се осигури достъп на организаторите на Street Food & Art Festival, който тази година се провежда на 5 и 9 август. В програмата му са включени кулинарни демонстрации, вълнуващи срещи с известни готвачи и блогъри, акустични концерти и лятно кино.

От 7 до 9 август на същата локация на Морска гара ще се проведе Spice music festival.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

16 − 10 =