Авточасти
Внимавайте на кого се доверявате

За мнозина притежанието на превозно средство е ненадминато удобство, но разбира се това си идва с цена, която се плаща в повечето случаи под формата на огромна отговорност от страна на шофьора. Всички автомобили изискват обслужване или периодичен ремонт от време на време.

Без значение за каква точно услуга ще посещавате близкият до вас сервиз трябва задължително да се уверите, че върху него ще се използват оригинални автомобилни части. Когато колата ви претърпи инцидент или настъпи време за редовната поддръжка е необходимо винаги да се доверявате на висококачествените фирми.

Независимо дали сте закупили чисто нов автомобил или изряден такъв от ваш познат, винаги трябва да обмисляте възможностите за евентуален ремонт и в никакъв случай да не го пренебрегвате. В живота на тези машини има само едно нещо сигурно и това е, че в даден момент нещата няма да изглеждат добре.

Освен това разбирането на основите, осъществяващи се в процеса на ремонт и най-вече частите, които ще бъдат използвани е от решаващо значение за възстановяването и отличното състояние на любимото ви средство за придвижване.

Ето защо трябва да знаете разликата между ОЕМ частите и афтърмаркет компонентите.

ОЕМ са тези, които се произвеждат от производителят на съответната марка, докато при афтърмаркета вие се доверявате на едно огромно разнообразие от далечни и понякога некоректни производители.

Каква точно е разликата?

Ако притежавате стандартен вид автомобил, като например – Honda Civic, съществуват буквално десетки компании, предлагащи хиляди различни резервни елементи, които са специално пригодени за конкретният модел. Въпреки че са евтини, тяхното качество не винаги оправдава очакванията на купувача.

Именно поради тази причина е важно да обмисляте внимателно вашият избор. Все пак в повечето случаи висококачествените продукти са също толкова добри, колкото и оригиналните. Но проблемът идва там, че евтините се провалят катастрофално и причиняват допълнителни щети на колата.

Дори понякога е напълно възможно някои търговци да закупуват повредени компоненти или такива, които са участвали в катастрофи.

Да първоначално те са счупени, но след като преминат реставрация получават нормален външен вид.

Тази практика намалява значително техните разходи, както и вашите, но за сметка на това вие рискувате безопасността си. Всяка една автомобилна част, която е била повредена и следователно поправена  до една степен губи своите първородни качества, гарантиращи пълна защита и сигурност.

От друга страна закупуването на ОЕМ ще ви облекчи от всякакви по вид притеснения. С тях ще бъдете сигурни, че вземате възможно най-новото и най-доброто, което разбира се е предвидено точно за вашият автомобил. Заедно с това ще получите и 1-годишна гаранция в случай, че желаете размяна.

Защо да се доверим на компетентната изработка?

Когато пазарувате за едрогабаритни части или компоненти от двигателният сектор е трудно да разберете какво наистина ще получите особено, ако го извършвате в онлайн средата. Материалите, използвани в тях вероятно не са със същото качество подобно на фабричните.

Това от своя страна означава, че със сигурност ще се развалят много по-бързо от предвиденото.

Употребяването на части с ниско качество често води до лоши показатели, както по отношение на сигурността на автомобила, така и по неговата производителност.

Като цяло задачата на автопроизводителят изобщо не е лека. Има толкова огромно количество потребители и правителствени разпоредби, които трябва да се спазват при изработването на всяка гайка по купето. И не случайно поради това автомобилите са произведени да отговарят на тези изключително високи стандарти.

В случай че превозното ви средство се нуждае от ремонт или поддръжка, винаги използвайте ОЕМ елементи, за да се уверите в надеждността им.

Ако това не е вариант за вас може напълно да разчитате и на някои търговци от афтърмаркет пазарите, тъй като съществуват и такива, които продават качествени стоки.

Едни от тях са безрезервно – НасАуто.  Те разполагат с онлайн магазин в който ще откриете всичко необходимо и то на изгодни цени, така че непременно без да се замисляте ги посетете.

Авточасти
Надеждният онлайн магазин

Надеждният НасАуто

Както казахме магазинът е един от най-известните в територията на цяла България. В него ще откриете богат каталог от продукти, за чиято изработка са използвани само и единствено материали от висок клас. Това от своя страна гарантира дългогодишна употреба и максимална защита.

Посещавайки техният онлайн магазин ще откриете следните надеждни принадлежности :

  • Компоненти за окачването
  • Компоненти по ходовата част
  • Дискови спирачки и барабанни
  • Масла, течности и акумулатори
  • Компоненти по двигателят
  • Компоненти по скоростната кутия и много други

В допълнение към това за разлика от останалите търговци, тук разполагате с иновативната опцията да разгледате всички резервни части от уюта на вашият дом. За целта единствено е нужно да откриете тяхната онлайн страница и да се регистрирате.

Силно ви съветваме да им се доверите, защото те са водещ специалист, който се е доказал с годините. Екипът им се състои от изпипани професионалисти, които всъщност са и истински автомобилни почитатели, така че те винаги ще се стараят да ви окажат съдействие, независимо от марката и годината на вашето превозно средство.

 

1 КОМЕНТАР

  1. Честно казано цялата рекламна статия изобилства от полуистини и откровени лъжи. Всеки производител на автърмаркет части може да Ви осъди за уронване на престижа. И дали посочения магазин работи само с ОЕМ? Всички марки, предлага посочения онлайн магазин са афтърмаркет. Не е джентълменско да пишете такива откровени лъжи.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

four × 4 =