Цената на оградата вече надвишава 200 млн. лв.
Цената на оградата вече надвишава 200 млн. лв.

С кампания за популяризиране на ветроходството и неговите ползи за здравето Яхтклуб „Черноморец Бургас“ ще открие ветроходния август. Още днес, 1 август, на Морска гара и Пристанището ще се проведе информационната кампания „Ветроходно здраве“. На нея ще бъдат представени и популяризирани ветроходството и морските спортове в Бургас.

С това събитие яхтклуб „Черноморец Бургас“ застава в подкрепа на институциите в борбата със здравословните проблеми сред младежите и ще представи ползите за здравето от плаването в морето с ветроходна яхта, кайт сърф, уинд сърф.

Ветроходството предоставя възможност за активно практикуване на здравословен начин на живот и осмислено оползотворяване на свободното време на младите хора. Ветроходството е спорт, който няма ограничения във възрастта за практикуване.

Затова яхтклуб „Черноморец Бургас“ и град Бургас имат уникалната за морския ни град възможност да презентират ветроходния спорт и неговите обширни възможности в подкрепа на здравето и личността.

Освен това, за да бъде Бургас истински ветроходен център – Яхтклуб „Черноморец Бургас“ ще бъде организатор и домакин на две атрактивни кайт-сърф регати в последната седмица на месец август:

26 – 28 август – КАЙТСЪРФ РЕГАТА „BLACK SEA KITE CUP 2020“ – Кайт спота на Северния плаж

Организатори: Яхтклуб „Черноморец Бургас“ и с подкрепата на Община Бургас

29 – 30 август – ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО по КАЙТСЪРФ 2020 – Кайт спота на Северния плаж

Организатори: Яхтклуб „Черноморец Бургас“ и БФВ

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви