Турнир по водна топка
Турнир по водна топка

На основание нова заповед на министъра на здравеопазването турнирът за Купата на БФВТ по водна топка, домакин на който е Бургас, ще се проведе при затворени врата. Според заповедта, се удължава срокът, за който всички колективни и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер за всички възрастови групи се провеждат без публика. До 31 август не се допускат зрители на открити и закрити спортни обекти.

Остава в сила разрешението спортисти под 18-годишна възраст да бъдат с един придружител при колективни и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер.

До края на извънредната епидемична обстановка е задължително поставянето на защитна маска за лице за еднократна или многократна употреба или друго средство, покриващо носа и устата (в т.ч. кърпа, шал, шлем и др.) за служителите, персонала, треньорите и длъжностните лица в спортни обекти и съоръжения за практикуване на спорт на закрито, в зали за танци, басейни, фитнес центрове и зали за фитнес.
Допуска се спортисти и спортуващи да не поставят защитна маска или друго средство, покриващо носа и устата.

В турнира за Купата на БФВТ за 12-годишни участват десет отбора, като два са от Бургас – домакините от „Арена” и „Нептун”.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

5 × 1 =