Новата екранизация на „Дюн“ безспорно ще е едно от събитията на годината. Дени Вилньов ни е подготвил нещо грандиозно, което ще е от мащабите на „Властелинът на пръстените“. Скоро ще може да се убедим в това с първия трейлър на филма.

На 12 август по екраните извън САЩ предстои отложената повторна премиера на „Генезис“. Емблематичният филм на Кристофър Нолън с Леонардо Дикаприо в главната роля излиза отново по кината по случай 10-годишнината от премиерата си. Именно преди него ще видим трейлъра на „Дюн“. В американските кина „Генезис“ ще излезе на 21 август.

Идеята на Warner с тази повторна премиера е зрителите да бъдат подготвени за „Тенет“, от който също ще има специално 4-минутно превю. Както вече обявихме новият филм на Нолън ще излезе на 26 август първо в няколко европейски държави, сред които и България. В САЩ той се очаква по кината, които дотогава би трябвало да заработят на пълни обороти, на 3 септември.

Всъщност първият трейлър на „Дюн“ се очакваше отдавна. Видяхме първи снимки от продукцията още в началото на лятото, което предполагаше и скорошна поява на трейлъра. Заради настоящата пандемия нещата се позабавиха, но явно вече всичко е наред.

За момента няма промяна в премиерната дата на „Дюн“. Тя си остава на 18 декември, макар че има голяма вероятност да бъде изместена за 2021 г.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви