По-рано през седмицата Бела Хадид се появи с тоалет, който ни остави без думи. Супермоделът заложи на панталони с ниска талия и бюстие на Mirror Palais, което изглежда нещо средно между минириза и сутиен. Визията ѝ беше допълнена от ръчно рисувани гъбки, които се забелязваха по тъмнозеления панталон.

Разбира се, Бела носеше и задължителната предпазна маска, а аксесоарите ѝ включваха чанта с леопардови мотиви и слънчеви очила. Звездата показа на света стегнатото си тяло, а коментарите в социалните мрежи заваляваха минути след публикуването на снимките.

Вчера Хадид отново беше забелязана по улиците на Ню Йорк, но този път беше с напълно противоположен на първоначалния си тоалет. Единственото, което тя повтори отпреди няколко дни, беше леопардовата ѝ чанта. Във вторник супермоделът се появи с класически дънки и чифт сандали на дизайнера Александър Уанг. Аксесоарите ѝ включваха златен синджир и обеци, които са традиционни за Бела.

Не това обаче стана център на вниманието. Феновете веднага бяха привлечени от блузата на звездата, която беше закопчана само с едно копче. За разлика от бюстието на Mirror Palais, ризата на Бела се счита като нещо официално и напълно противоположно на думата секси.

Да, но Хадид успя да превърне дори тази обикновена дреха в нещо уникално. Закопчавайки само едно копче, тя впечатли не само мъжката част в социалните мрежи. Супермоделът някак си съчета сексапил и сериозност и показа, че не е нужно официалните дрехи да бъдат скучни.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви