Последно гледахме Нина Добрев в не особено успешния ситком Fam. Очакваме следващата година да излязат още два филма с нейно участие – Redeeming Love и Sick Girl.

Докато сме търпеливи отново да видим българката на екран, от профила на актрисата в Instagram разбираме за един от предстоящите ѝ проекти.

Според The Hollywood Reporter, Нина Добрев ще участва и продуцира Woman 99. Сериалът ще бъде базиран на едноименния роман на Гриър Макалистър от 2019 г. и се очертава да бъде доста мрачно.

Сюжетът ще се върти около Шарлот, която е готова на всичко, за да освободи сестра си от психиатричната болница, в която е настанена. Шарлот е твърдо убедена, че заможните ѝ родителите крият нещо и зад решението им да изпратят сестра ѝ да се лекува има задни мисли.

Така момичето решава да влезе в болницата под друга идентичност и започва да прави плашещи разкрития. Към момента липсва информация относно това кога ще започнат снимките и кога евентуално да очакваме сериала.

Woman 99 е третият роман на Гриър Макалистър, като дебютният ѝ – The Magician’s Lie, също е с продадени права. От няколко години продуцентската компания на Джесика Частейн работи върху филм, базиран на книгата, но за момента е в задънена улица.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви