Тротинетка
Забавни и удобни за всяко дете

Тротинетката е сред най-интересните и модерни подаръци за деца. Родителите с желание купуват това забавно превозно средство, защото притежава различни функции и предназначения. С него малчуганът се забавлява, играе, придвижва се и спортува. Тротинетките носят много настроение и ползи за здравето, затова се радват на голямо търсене. Ако сте търговец, с тротинетки ще завладеете пазара. Швейцарската марка ZIZITO е ваш съюзник в предлагането на висококачествени, привлекателни за деца и родители, актуални модели тротинетки на едро.

Тротинетка

Хубав подарък за децатаТротинетки с швейцарско качество и гаранция

Компанията „ZIZITO SA” със седалище в град Фрибур, Швейцария, е производител на оригинални тротинетки, за каквито мечтае всяко дете. „Зизито БГ” е официалният им дистрибутор и търговец на едро за България. Мисията на реномираната марка е да произвежда качествени бебешки и детски продукти на конкурентни цени.

При производството на тротинетки, както и на останалите си артикули, за швейцарската компания сигурността е на първо място и затова всеки продукт има сертификат за безопасност – SGS Швейцария.

Търговците на едро са категорични, че предлагат най-добрите условия, съобразени със спецификата и типа на търговската ви дейност. Те имат амбицията да отговорят на вашите очаквания и да работят в полза на развитието на бизнеса ви. Екипът следва етичните стандарти както в съвместната работа с клиентите си, така и по отношение на професионалната общност и потребителите.

Тротинетка
Качеството е най-важно

Защо тротинетките са сред най-търсените артикули за деца?

Тротинетката е отличен начин детето да прекарва повече време на открито. Тя помага за развиване на координацията, баланса и двигателните умения на малчуганите. С тях дори и скоро проходили деца успяват бързо да се научат да пазят равновесие. Под формата на игра детето развива добра ориентация и пространствено мислене. Карането на тротинетка има тонизиращ ефект и укрепва мускулите. Движението стимулира дишането и се препоръчва за деца с проблеми с дихателната система. Децата с тротинетки постигат по-добра концентрация и развиват сръчността си. В крайна сметка карането на тротинетка и физическите усилия на открито засилват детския имунитет и зареждат с положителни емоции.

Други предимства са, че тротинетките са с малки размери и леки.

Те са компактни и не изискват голямо място за съхранение. Освен това са здрави и не се нуждаят от поддръжка. Експлоатацията им е безопасна, а рискът е сведен до минимум. Тротинетките се управляват лесно и могат да се карат и по тротоара. Липсата на педали прави управлението им много лесно. Моделите за най-малката възрастова група са подходящи за ползване и в домашни условия.

Тротинетките са подходящи за всяка възраст и в каталога на Zizito това е упоменато към всеки модел. Започват с 1+ години и стигат до 10+ години, като има препоръчителни варианти за 2, 3, 4, 5, 6 години. Тротинетките за най-малките са по-ниски и имат седалка.

Тротинетка
Те са със забавен дизайн

Тротинетки с модерен дизайн и забавни екстри

Zizito предлага голямо разнообразие от модели и дизайни на. Има варианти с три колела, които се препоръчват до 5-годишна възраст, и с две колела за по-големите. Каталогът включва тротинетки 2в1, с LED колела, с музикален модул, тротинетки с родителски контрол и др. LED колелата са екстра, която носи повече забавление за децата, като светлините осигуряват и по-голяма безопасност при каране в тъмни места.

Музикалният модул прави возенето още по-забавно, защото звучат мелодии от популярни детски филми, когато тротинетката е в движение. Допълнителна сигурност осигурява спирачката на задното колело. Основата за стъпване пък е специално подсилена и не се плъзга, за да стои детето стабилно на нея. Дръжките на кормилото са с дълготрайно силиконово покритие. Конструкциите са направени от висок клас безвредни материали, които са устойчиви на износване.

 

Тротинетките са с различна височина, за да подхождат на деца с всякакъв ръст. Те обикновено са с височина от 91 см до 118 или 120 см. и повечето са с регулируемо кормило.

Детските превозни средства имат весел дизайн и са в красиви цветове, привлекателни за детското внимание. Разцветките са подходящи за момичета и момчета, а има и унисекс.

Тротинетки
Стават и за момчета, и за момичета

Към комплектите се предлагат допълнителни аксесоари, консумативи и упътване за безопасно ползване.

Тротинетката е чудесен подарък за всяко дете, независимо от възрастта и пола му. Тя дава възможност за удобно придвижване в града, съчетано със забавление и грижата за здравето.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви