„Любимото синьо!!!“. Този надпис виждаме в много публикации на хора, които си почиват на морето и тайничко им завиждаме. Освен трикините, които ще са хит на плажа заради пандемията, нюансите на морето „ще властват“ при плажните кърпи.

Ако обожавате синия цвят и сте „морско“ чедо, то със сигурност не сте безразлични към принта на банските, роклята, чантата и кърпата, които ще подберете преди да отидете на почивка. Освен раираните десени, в които присъства и бялото, може да заложите на различните разновидности на синьото за своите най-важни плажни аксесоари.

Окото на син фон е един от трендовете при плажните кърпи за лято 2020. Тръгвайки първо от нашата съседка Гърция, те бързо добиват популярност. А и през 2020 г. окото на Злото е най-популярният символ. Може да го видим при дрехите, бижутата, дори в маникюра. Предполага се, че предпазва от лоши погледи и мисли.

Независимо дали цялата плажна кърпа е синя или по нея има и други цветове, на нея трябва да присъства поне едно кръгло или леко заострено око. То може да бъде в единия ѝ ъгъл или в центъра, комбинирано с дълги ресни или помпони по краищата.

Все повече производители на плажни кърпи ги правят многофункционални. Така платът, декориран с оченце, което е важен символ в Гърция и Турция, може да се сгъва, за да се превърне във възглавница или чанта.

Ако имате достатъчно време за пазар, след една разходка из магазините може да се сдобиете със синя кърпа, шапка и плажна чанта с очички. Дори наскоро на пазара бяха пуснати и гумени чехли и сандали с този мотив – от най-новата колекция на Кейти Пери.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви