Някои актьори не харесват ролите, с които са придобили по-голяма популярност или с които често са свързани, макар именно тези роли да са любими на феновете. Те не харесват персонажа или славата, която е дошла с него. Вижте някои примери, избрани от американския „Cosmopolitan“.

Робърт Патинсън като Едуард в „Здрач“

Робърт Патинсън мрази филмите от вампирската поредица, както и вампирът, който изигра – Едуард Кълън. „Той е най-нелепият човек. Колкото повече четях сценария, толкова повече намразвах това момче… Плюс това, той е 108-годишен девственик, така че очевидно има някакви проблеми“, коментирал е той.

Кейт Уинслет като Роуз в „Титаник“

Кейт не мрази филма, но поглежда назад, смята, че не е изиграла добре Роуз. Американският ѝ акцент също е минус за нея.

Адам Броуди като Сет Коен в „O.C.: Кварталът на богатите“

Любим сериал на много тийнейджъри. Адам не мрази Сет Коен, но мрази да говори за него. „Просто става скучно, това е всичко. Не, че не съм горд с това, но просто съм изчерпал всички разговори за това в главата си“, твърди той.

Блейк Лайвли като Серина ван дер Удсен в „Клюкарката“

Блейк е обяснявала, че да играе такъв проблемен и привилегирован персонаж е било компромис за нея. „Не бих била горда с човека, който е дал на друг кокаин, стрелял е по някого и е спал с гаджето на друга“, посочва тя.

Зак Ерфон като Трой Болтън в „Училищен мюзикъл“

„Понякога все още искам да сритам задника на това момче“, казва Зак за Трой.

Майли Сайръс като Хана Монтана в „Хана Монтана“

Майли не е казвала, че мрази Хана, но е говорили за негативните ефекти от тази роля. „Беше направено да изглеждам като някоя, която не съм, което може би ми причини малко телесно дисморфично разстройство, защото ме правеха да изглеждам красива всеки ден толкова дълго време. И когато това свърши, се питах коя съм“, казва тя.

Маколи Кълкин като Кевин Маккалистър в „Сам вкъщи“

Актьорът е казвал, че филмите не му харесват толкова, колкото на всички останали, и не ги гледа по Коледа.

teenproblem.net

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви