След поредица от международни отличия и първа награда на престижния конкурс за интериорен дизайн в Германия, бизнесдамата Николета Кръстева е финалист за шестото издание на Черноморските Оскари 2020.

Церемонията ще се състои на 21 август в един от най-бързо развиващите се морски курорти у нас, съобщава ВИП Комюникейшън. Освен основател на студио EXTRAVAGANCE design, Николета Кръстева успешно развива и нови бизнес проекти.

„Тъй като държа изключително много на качествения резултат, основах в съдружие фирма за строителни довършителни дейности. Преди около две години стартирах и друга дейност – https://grifa.bg. Това е платформа за намиране на места за спорт и красота, според локацията на потребителя. А най-новият ми ангажимент е моден бранд, който основах със сестра си преди няколко месеца – Bold Atelier fashion“, обобщава успешните си дейности дизайнерката.

Висшето си образование тя завършва през 2008 г. в Южна Франция – специалност Пластични изкуства. Работила е като стажант в интериорно студио на един от водещите европейски дизайнери Манон Амирканян в Ница. Дебютният й обект е къща, намираща се в Saint-Jean-Cap-Ferrat, близо до Монако.

Николета Кръстева завършва магистратура в НБУ – Пространствен дизайн. През 2009 г. основава своето студио EXTRAVAGANCE design, което вече има офиси в Бургас и София.

„Предстои ни едно лято с огромни предизвикателства не само за бизнеса в морския регион, но и за всички нас. Лесно е да критикуваме, но истината е, че и на нашето Черноморие има изобилие от добри примери – както в хотелиерството, така и в другите сектори на туризма в региона. И амбицията на нашия екип е да покаже това – през следващите два месеца“, споделят организаторите на конкурса Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.

През 2019 г. най-успешните компании от Черноморския регион бяха отличени на официална церемония на открита сцена върху скалистия бряг на уникалния не само за страната ни, но и за света хотелски музей АРТ комплекс АНЕЛ в Созопол.

Министри, депутати, лидери на браншови организации и медийни партньори връчиха 22 златни статуетки на призьорите, а титаните на родната сцена – Васил Петров, Силвия Кацарова, Панайот Панайотов и оперната прима Гергана Николаева пяха по време на церемонията.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

2 × one =