Вълшебен съд, който разкрива душата ви
Вълшебен съд, който разкрива душата ви

Тайната на вашата душа – за да я разберете, всичко, което трябва да направите, е да изберете един вълшебен съд, който ви привлича най-много.

Съд №1
Притежавате прекрасни качества, които ви правят нежен и чувствителен човек с огромно сърце, пълно с любов и разбиране за всички хора около вас.

Винаги се опитвате да направите възможно най-много хора щастливи. И понякога пренебрегвате собственото си щастие, чакайки по-подходящ момент. Понякога това създава проблеми за вас, защото когато сте загрижени за другите хора. Вие напълно пренебрегвате себе си и отхвърляте желанията и нуждите си.

Просто не можете да устоите на желанието и невероятната нужда да помогнете на всички хора на този свят. В замяна не получавате нищо освен усмивки и доказателства, че сте извършили добро дело. И че всичките ви усилия са се изплатили.

Всъщност вие сте прекрасен човек, който ще направи всичко за щастието на другите. Въпреки това, понякога е необходимо да обърнете внимание на себе си, за да можете да бъдете щастливи и доволни.

Вълшебен съд 2 – ентусиазъм и енергия

Съд №2
Излъчвате положителна енергия и ентусиазъм, които не позволяват на хората да се съпротивляват. Или да не се присъединят към вашата компания, в която оптимизмът и щастието винаги надделяват.

Винаги се стараете хората в живота ви да са толкова оптимистични, колкото сте и вие, така че цялата тежест пада върху вас, когато има нужда от хармония и оптимизъм в ситуацията, в която се намирате.

Хората от обкръжението ви обичат да са във вашата компания благодарение на остроумието ви и способността ви да създавате страхотна атмосфера, където и да сте. Всички качества, които притежавате, са специални, защото рядко е възможно да срещнете хора, които могат да бъдат толкова оптимистични за всичко в живота.

Съд № 3 – съветва

Съд №3
Винаги давате най-добрите съвети по всякакви въпроси, така че ви е нужна професия, която изисква комуникация с хората. Като например: журналист, учител или писател, защото имате изключителен талант да изразявате своите мисли и емоции.

Вие сте един от най-добрите приятели, които всеки би искал да има. Имате рационално мислене, винаги намирате най-доброто решение за всеки проблем и давате най-добрия съвет.

Вие наистина сте специален човек и трябва да се гордеете със себе си и с огромното си сърце, защото човек като вас се среща само веднъж в живота и малко хора заслужават да бъдат близо до вас.

Не иска, но дава и помага – вълшебен съд 4

Съд №4
Знаете, че не сте съвършени, защото никой все още не е достигнал истинското съвършенство. Но имате искрено сърце и цените себе си точно такъв, какъвто сте.

Всъщност вие сте скромен човек, който никога не иска твърде много от живота и винаги е доволен от това, което вече има. Но винаги сте готови да дадете всичко, което имате, на друг, само за да направите този човек щастлив.

Когато помагате на някого, сърцето ви се изпълва с любов и щастие, защото знаете, че сте помогнали на някой, който се нуждае от тази помощ повече от вас и Бог ще ви възнагради два пъти повече.

източник: bukvarche.com

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви