Дуа Липа със сигурност знае как да впечатлява дори по време на карантината. Изпълнителката в момента е възпрепятствана от създаването на нова музика, но това не ѝ пречи да събира милиони харесвания в социалните мрежи само със снимките си.

По време на изолацията звездата доста експериментираше с цвета на косата си, но сега се е върнала към естествената си визия на брюнетка. От последните ѝ публикации става ясно, че промяната е била провокирана от желанието на почитателите и Липа спазва техните изисквания.

Освен че показа новия си стар цвят, изпълнителката впечатли и със секси тоалет. Тя е облечена в доста засукан корсет с дълъг ръкав, който е с изрязано деколте, елегантно е завъртян около врата и се спуска надолу до кръста. Панталонът пък ѝ пасва идеално и включва свежа, голяма верига, която имитира колан.

Тоалетът е дело на дизайнера Александър Уанг. Разбира се, дрехите веднага бяха разпродадени само часове, след като Дуа Липа публикува снимките. За да е напълно завършена визията, изпълнителката заложи на чанта и обувки, които също са част от колекцията на Уанг.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви