Тя е млада! Тя е гореща! Тя е талантлива и в този случай клишето е вярно. 17-годишната Димитрия Николова, приела артистичния псевдоним DIMI, отключва лятото с дръзко поп-латино, продуцирано от кралете на този стил в България – Kings Records.

„Още нещо“ е заглавието на песента, която е дебют на DIMI в големия шоу бизнес, силен старт за музикалната й кариера и причина в социалните мрежи да започнат да я наричат българската Камила Кабейо.

И наистина, до момента възпитаничката на Езикова гимназия „Иван Вазов“ – Пловдив, върви по класическите звездни стъпки. Започва да пее от малка, свири на пиано, преминава през международни конкурси и шлифова тембър и възможности при едни от най-добрите музикални педагози: Георги Симеонов JJ и Румяна Иванова, извела до голямата сцена победителките в X-Factor 4 Magic и лицето на детската Евровизия Лидия Ганева.

„Още нещо“ е създадена, за да повдигне настроението и да внесе ритъм за танци в това компромисно лято – разказва Димитрия и добавя с усмивка. – Донякъде вплетохме черти на моя характер в тази песен: и двете сме енергични, горещи, с импулс и обречени на морето и летните емоции.“

„Още нещо“ вече е в музикалните канали на Kings Records.