Пълен триумф на Държавния личен и отборен шампионат на писта записаха състезателите на КК „Черноморец”. В надпреварата за възраст момчета, която се проведе в Пазарджик, бургаските колоездачи се представиха блестящо и окупираха първите места.

Възпитаниците на треньора Тодор Ангелов се окичиха с десет отличия. Те ликуваха и с Купа Пазарджик, след като заеха първото място в крайното отборно класиране.

Най-много златни медали за „Черноморец” спечели младата надежда Дмитрий Янев. Той стана шампион в дисциплината 200 м летящ старт, а негов подгласник е съотборникът му Антоний Христов. Същото класиране двамата дублираха и в стартовете на 500 м от място и в индивидуалното преследване на 1000 м.

В надпреварата Омниум Дмитрий Янев отново отвя конкуренцията и финишира първи.

В състав Димитър Матеев, Антоний Христов и Дмитрий Янев „Черноморец” спечели златото в отборния спринт.

Призовата позиция бургаският тим извоюва и в дисциплината 2000 м отборно преследване. Тук шампиони станаха Димитър Матеев, Антоний Христов, Дмитрий Янев и Николай Мищенко.

Триумфът на КК „Черноморец” бе ознаменуван с шампионската купа в ДЛОШ – момчета. На първото място в отборното крайно класиране ликуваха Кирил Ибрагимов, Игор Мищенко, Димитър, Антоний, Николай Мищенко и Дмитрий Янев.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви