Нели Петкова улови момента и в горещото, за всички българи лято представя новия си сингъл „Сега е момента“. Песента е със свежо, лятно и младежко звучене, създава усещане за безкрайните летни дни, радостта от споделената любов и желанието всеки миг да бъде изживян пълноценно.

Автори на музиката са Искрен Тончев – Искрата и Нели Петкова, а текстът е дело на Росен Димитров, Искрата и Нели Петкова.  Автор на аранжимента е Искрен Тончев – Искрата.

Нели отново съчетава модерно поп звучене с фолклорни елементи, което се наложи като запазена марка на певицата. Основният лайтмотив в песента е записан с традиционния български инструмент – кавал от композитора и виртуоз Костадин Генчев.

Видеото към песента е цветно, енергично и носи цялостното послание и внушение на текста. В него Нели Петкова си партнира с актьора Калоян Калев.

Локациите на снимките са в София и околностите на столицата, а визиите на Нели Петкова са ярки и свежи, вдъхновени от стрийт стила на градското момиче.

Само преди 3 месеца изпълнителката пусна сингъла „Broken“, който освен в българските музикални класации, бе излъчен с успех и в много страни в Европа.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви