Има очевиден слугинаж на Христо Иванов към Ахмед Доган. Г-н Иванов се държи като зле организиран туроператор – да закараме едни хора в Росенец, да закараме едни хора пред х-л „Берлин, за да ги покажат по медиите“. Това каза лидерът на АБВ Румен Петков в Бургас днес.

Той припомни, че общински съветник от „Да, България“ е гласувал „за“ даването на пътя.

Христо Иванов не търси решение, а вниманието на медиите. Решение се търси с отмяна на решението в Общински съвет. Явно е поел слугинаж към Доган, като това си има цена. Още при влизането с двете лодки е видимо, че е чакан от служителите на НСО. Това е един договорен сценарий, с елементи на шоу – ще свалим един от хората на Иванов, ще го арестуваме, а после ще го пуснем„, каза още бившият вътрешен министър.

Областният председател на АБВ Антон Коджабашев също бе на мнение, че в Росенец много ярко си е личало подадената ръка на Доган към Христо Иванов и обратното.

За мен това си беше взаимопомощ. Иванов отиде по един начин в близост до сараите, а на следващият ден бе добре дошъл. Той явно бе на мястото, за да заблуди хората и да покаже колко голям борец за справедливост е. Цялата история бе много добре режисирана, като ясно си личи услугата, която си направиха ДПС и „Да, България“. Явно Иванов иска с това си действие да има една подкрепа за бъдещия парламент„, сподели Коджабашев.

Румен Петков не пропусна темата и с протестите в София. Според него хората са на улицата с ясна идея и тя е смяна на правителството. Според него управлението на Борисов се откроявало с цинизъм и трябвало да се върви все повече към предсрочни избори. Петков също така заяви, че освен Борисов, оставка трябва да подаде и главния прокурор Иван Гешев.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви