Balmain
Balmain

С новата си колекция артистичният директор на модната марка Balmain Оливие Рустейн отбеляза и 75-тата годишнина на френската модна къща.

На корабче на Сена бяха показани и нови модели на Рустейн и архивни – на Пиер Балмен и на някои от предишните артистични директори, сред които Ерик Мортенсен и Оскар де ла Рента

Шоуто беше режисирано от артистичния директор на Бийонсе Андрю Макадски и хореографа Жан-Шарл Жузни и беше озвучено от живото изпълнение на френската певица Изулт. Ревюто не беше отворено за публика, но беше първото, излъчено в социалната мрежа Tik Tok. За решението си да представи колекцията върху вода, Рустейн обяснява, че е искал да отбележи края на периода на несигурност и да отпразнува завърщането към живота.

“Струва ми се, че всеки от нас ще запомни тази пролет като мрачна, белязана от нови страхове и задължителна изолация

Дори на тези, които са имали късмета да не се чувстват фрустрирани от общуването в Zoom, изолацията ни показа до каква степен сме приели за даденост това, което имаме в живота си. Принудени насила да се разделим, изведнъж осъзнахме колко зависим от това да сме заедно. Затворени вътре, започнахме да копнеем по красотата на отворените външни пространства на нашия роден Париж.”

eva.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

thirteen − 6 =