Дженифър Анистън
Дженифър Анистън

Дженифър Анистън популяризира правата и лъскава коса, като събира възхитените погледи на милиони феновете. Трудно е да се каже доколко гладката коса на Джен е въпрос на ген и доколко на стайлинг,

но Анистън разчита изключително много на уменията на своите добри приятели фризьорът Крис Макмилан и колористът Майкъл Канале.

Трите любими продукта за коса на Дженифър Анистън, които й помагат да поддържа красотата и здравето на косата си са:

ТОНИРАЩ СПРЕЙ

За леко освежаване и озаряване на боядисаната коса Дженифър използва специални тониращи спрейове за стилизиране на косата. Те винаги ще ви спасят в трудни ситуации, когато нямате време да отидете в салона и трябва спешно да си направите прическа. Няколко впръсквания и къдриците вече не изглеждат толкова безумно.

МАСЛО

За да е сигурна, че косата й е винаги блестяща и овлажнена, Анистън използва растителни масла. По съвет на стилистите актрисата смесва подхранващо масло с балсам за коса и след това го разпределя по цялата глава с масажни движения. След тази процедура косата изглежда по-добре поддържана и здрава.

ТЕРМОЗАЩИТА

Звездата винаги обръща специално внимание на защитата на косата от термични ефекти по време на стайлинг и използва термозащитни спрейове. Дженифър изправя косата си с преса на среден температурен режим (никога на максимален!). Тези прости трикове за красота помагат да се сведе до минимум рискът от увреждане на косата.

И една последна тайна от многократната носителка на приза „Звезда с най-красива коса” – Джен разтваря таблетка аспирин в шампоана си, за да си гарантира мека и гладка коса.

elle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви