French Exit
French Exit

Най-после можем да видим Мишел Пфайфър и Лукас Хеджис в първи официален кадър от „French Exit“. Режисьор на филма е Азазел Йакобс, а сценарият е дело на Патрик Девит („The Sisters Brothers“), който е и автор на едноименния роман.

На снимката виждаме героите на двете номинирани за „Оскар“ звезди – Франсис и Малкълм Прайс. Пфайфър и Хеджес са в ролите на майка и син, които се преместват да живеят в малък апартамент в Париж с последните си пари. Заедно с тях е и Малкият Франк, котката на семейството, която говори с гласа на известния драматург Трейси Летс („У дома през август“).

Снимката явно представя героите в началото на историята след поредната разправия помежду им.

Франсис е типичната властна майка, а синът й е емоционално нестабилен и между тях постоянно прехвърчат искри. Все пак им се налага да напуснат любимия Ню Йорк и да се преместят в Париж след скандалната смърт на съпруга на Франсис.

Надяваме се скоро да видим и първия трейлър и с него да разберем премиерната дата на „French Exit“. Йакобс и Девит работят заедно и по филма „Terry“ с участието на Джон С. Райли от 2011 г. Оттогава тримата обмислят други проекти, като Йакобс предоставя на Райли копие от романа на Девит „The Sisters Brothers“, за който актьорът откупува правата за екранизиране и играе една от главните роли във филма.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

16 − seven =