Мадона
Мадона

Мадона се възстановява от травма на коляното от март месец и очевидно все още не е готова да изостави патерицата

61-годишната певица сама ни го показа, при това привличайки внимание по доста интересен начин. Естествено, заложи на провокацията.

Звездата пусна в Инстаграм профила си селфи в огледалото, на което освен че е по патерица… май няма почти нищо друго.

Мадона лекува травма
Мадона лекува травма

Истината е, че патерицата е последното нещо, на което бихме обърнали внимание и Мадона е напълно наясно с това. Певицата е топлес, умело скрила гърдите си ръце, но кадърът е достатъчно провокативен, за да събере коментари и реакции. „Всеки си има патерица…“, написа многозначително Мадона под селфито.

Звездата получи травмата по време на падане на сцената през март месец. „Някой буквално издърпа стола под мен, по грешка, в следствие на което се строполих на сцената. След това бях като счупена кукла, залепена с тиксо и лепило“, коментира тогава тя.

Това, което ни впечатли повече на снимката обаче, не е голотата, а липсата на бръчки по лицето на 61-годишната певица.

“Когато съм гладна, ям. Когато съм жадна, пия. Когато имам чувството, че трябва да кажа нещо, го казвам. Много хора се страхуват да кажат това, което искат. Затова и не получават това, което искат“, казва Мадона. Сигурно се чудите какво иска тя?

„Отидох в Ню Йорк, защото имах мечта. Исках да бъда голяма звезда. Не познавах никого. Исках да танцувам. Исках да пея. Исках да правя хората щастливи. Исках да съм известна. Исках всички да ме обичат. Исках да съм звезда. Потрудих се наистина много и в крайна сметка мечтата ми се осъществи“, казва певицата, която е свикнала да получава това, което иска. Защо не и вечна младост.

eva.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви