Единият от собствениците на „Левски“ Тити Папазов е дал положителна проба за COVID-19. Това съобщи самият той във Facebook.

Вторият по сила човек на „Герена“ не пропусна да отправи и емоционално послание към Наско Сираков и „синята“ общност в трудния за Левски момент, пише Gong.bg

Какво написа Папазов в профила си в социалната мрежа:

„На този ден точно преди 43 години почина моя дядо,ген.Костадин Чешмеджиев.Това е човекът на когото съм кръстен.Бог до го прости!

Днес официално разбрах,че съм част от голямата близо 12 милионна група на заразените с Ковид 19.

За първи път използвам възможността на социалните мрежи за публикуване на важна информация.Предпочитам тук,а не чрез медиите да споделя за болестта.

Съжалявам,че точно в този момент ще трябва да съм под карантина.ФК Левски,изживява най-трудните си моменти,но точно, когато е най-трудно ще си проличи силата и духа на обичайното нещо в държавата ни.

Пожелавам на Наско да е жив и здрав,а на всички милиони ЛЕВСКАРИ за нищо на света да не се премирявате с моментната ситуация,защото тя може да е само временна.Ако никой не иска да ни помогне,ще си помогнем сами,защото сме милиони.Поне така се пее в една от любимите песни на феновете.Пожелавам живот и здраве на всички българи.

Бог да пази България.САМО ЛЕВСКИ!“

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

one × 1 =