Повече подробности относно тежкия инцидент с блъснатото от микробус дете дадоха от бургаската полицията.

В резултат на проведените допълнителни полицейски действия по отношение пътния инцидент в с. Росен, възникнал при извършване на ляв завой в задната част на микробус „Фолксваген Транспортер”, управляван от 31-годишен мъж от с. Росен, се блъснало бягащо и внезапно пресякло пътното платно три годишно момиченце от същото село.

Детето получило черепно-мозъчна травма и с опасност за живота е настанено за лечение в отделение „Реанимация” към УМБАЛ – Бургас, където е откарано от водача на микробуса, който е съсед на детето.

Поради това си действие, отвеждане на пострадалото момиченце до болницата, в първоначалното съобщение е упоменато, че водачът е напуснал местопроизшествието и е издирен допълнително за сваляне на обяснения и тестване за употреба на алкохол или наркотици. И двете проби са били отрицателни.

Водачът работел към строителна фирма и малко преди инцидента откарал служителите по домовете им. Пътният инцидент е допуснат при прибирането му към собствената къща, съседна на къщата на пострадалото момиченце.
По случая е образувано досъдебно производство.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви