Хороскоп
Вижте какво ви вещаят звездите

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която вашата чувствителност и емоционалност ще определя решенията и действията ви. Дали това ще бъде за ваше добро ще разберете едва в края на седмицата. През тази седмица избягвайте да се доверявате на неща свързани с пари, както и импулсивни действия и решения в този план. Може да получите неочаквани пари, но това едва ли ще огрее всички представители на този зодиакален знак.

Тази седмица ще бъде благоприятна за всякакви промени свързани с дома, в който живеете, с имот, който искате да закупите.

Може да реализирате промени в работата (бизнеса), които ще се развият във ваша полза. През тази седмица ще се зарадвате на благоприятното лечение на жена, която е ваша роднина или позната. Бъдете внимателни с употребата на лекарства или алкохол!

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване. Моят съвет е да се пазите от необмислени постъпки или самонадеяни действия, особено по време на шофиране. Неочакваните действия на ваш родственик или приятел ще ви направят нервни и неспокойни.

Мъжете ще могат да разрешат един неприятен проблем и да се освободят от насъбралото се напрежение през последните седмици. Жените ще приемат по-емоционално новите проблеми и неприятности в живота си, и ще разчитат в голяма степен на помощта на мъж при тяхното разрешаване.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която плановете и действията ви ще се влияят в голяма степен от различни очаквани или неочаквани от вас събития.

Това е време, когато ще бъде добре да изчаквате нужните събитията да се развиват без вашата намеса. Едва след възникване на благоприятните обстоятелства да вземете инициатива за развитието на вашите планове и цели.

През седмицата ще ви натоварят ангажименти или емоционално ще преживеете по-чувствително събития свързани с човек от кръга ви роднини или приятели.

Въпреки бавното развитие на събитията през тази седмица, като цяло тя ще бъде важно, съдбовно за вас време.

През тези дни макар определено ще има важно движение на вашите планове.

Определени събития, срещи или разговори ще ви провокират да вземете важни решения.

Това ще бъде емоционална седмица в работата или бизнеса ви. Доколко важно е всичко, което сте преживяли през тези седем дни ще видите в края на седмицата.

Конфликтите през тези дни ще са емоционални и могат да наранят както вас, така и други хора с неприятни обиди, връщане към минали грешки и преживявания и др. Изпитанието за вас ще бъде във способността ви да избегнете такива конфликтни ситуации.

През седмицата ще имате странни преживявания, съновидения или ангажименти свързани с хора от Отвъдното.

Мъжете ще се зарадват на парични поступления в бюджета си. Жените ще имат повече отговорности или задължения свързани с деца или с млади хора.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, в която ще ви ангажират събития свързани с млади хора или с дете, независимо на каква основа са вашите отношения.

През тези седем дни ще имате благоприятно време за начинания свързани с тях, за организиране на събирания по различни поводи или други ангажименти.

Седмицата ще зарадва или изненада мнозина от вас с новини или събития свързани с бременност или с раждането на дете.

През тази седмица се опитайте да бъдете максимално откровени, избягвайте лъжите и манипулациите. Подобни действия от ваша страна ще предизвикат негативните реакции от страна на хората около вас.

През седмицата ще срещнете нови хора в ежедневието си чрез реални контакти или чрез онлайн комуникация в социалните мрежи. Бъдете предпазливи с тях, възможно е да попаднете на хора с фалшива самоличност или на хора с нечестни намерения.

През седмицата ще разрешавате няколко неприятни ситуации. Избягвайте паника или страх, тъй като всяка една от тях ще има разрешение. Всичко ще е въпрос на време и търпение от ваша страна.

През тези седем дни прибързани действия от ваша страна могат да ви създадат различни усложнения.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и за контакти с хора от различни населени места.

Това ще бъде благоприятна седмица за преместване по местоживеене. В повечето случаи то ще бъде по семейни причини.

През седмицата мнозина ще преживеят събитие в семейството свързано с годеж, сватба, юбилей, рожден ден и др.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, тази седмица се постарайте да бъдете в хармония със себе си и с хората около вас. През тази седмица, ще имате възможност да изградите важни бизнес контакти или професионални отношения.

Ще възникват ситуации, които ще ви карат да отлагате някои ваши предварителни уговорки или обещания, но за това винаги ще има сериозна причина.

Използвайте тези седем дни за подреждане вещите в дома си, за уреждане на домашни или битови проблеми и др.

Седмицата ще бъде неблагоприятно време за съдебни или юридически дела, а при работа с договори внимавайте в детайлите.

През тази седмица ще ви зарадват неочаквани новини свързани със семейството ви. Ще имате късмет в домашните си или семейни дела.

Информация или предложение, които ще получите през тези седем дни ще има положително влияние върху личния ви живот и планове.

Тази седмица може да ви изненада финансов документ или пари, които ще получите чрез договор или споразумение.

Във финансов план седмицата може да ви изненада приятно, но почти нищо няма да се получи, ако сами притискате събитията.

Сега може да усетите много по-емоционално и сантиментално липсата на хора, които не са до вас – на далечно разстояние или в Отвъдното.

Жените Рак ще имат неотложен ангажимент с жена от кръга си роднини. Мъжете ще се борят с вътрешни страхове и безпокойства относно развитието на определени събития.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще преживеете някои нежелани или неочаквани промени в плановете си или в начина си на живот. Нежеланите или неочаквани промени през тази седмица ще са причина за размисъл относно предопределеността на живота, който имаме.

Динамичността на седмицата може да създаде чувство на обърканост и нестабилност у вас поради по-големия обем информация, която ще получите, повечето писма или телефонни разговори. Опитайте се да селектирате по-важните неща в живота си, да отсявате ненужното и да не се товарите излишно.

Седмицата вещае важно предложение или подписването на договор, който ще касае вашите професионални или материални (имуществени) интереси.

През тази седмица ще можете да реализирате важни задачи свързани с имот или вещи, със стопанство или с личен автомобил.

Мнозина ще се зарадват на парични постъпления или новина, документ свързан с пари, които предстои да получите. Това ще бъде благоприятно време за уреждане на финансови или банкови документи.

Седмицата носи важно събитие или силно емоционално преживяване свързано с мъж.
През тези седем дни пазете личните си вещи или информация от чуждо посегателство или любопитство.

Жените Лъв ще имат повече семейни ангажименти, но едва ли ще изпитат затруднение при тяхното изпълнение. Мъжете ще са в очакване на новина, която ще определи бъдещите им планове през юли и август.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица различни събития с хора от ежедневните ви контакти, ще ви покажат грешки, които правите в общуването си с тях.

През тези седем дни ще бъде важно да намерите компромисно разрешение на неприятности, които имате с роднини.

През тази седмица мнозина ще пътуват, но то ще бъде свързано с повече напрежение поради нечий труден характер или поради възникването на други конфликтни ситуации.

По-голяма дипломатичност и такт ще изискат ваши отношения с хора от собственото ви семейство.

През седмицата ще възникне временна стресова ситуация свързана с човек от кръга ви приятели, който/която има неразумно, емоционално или капризно поведение.
Седмицата ще ви донесе възможност за нови познанства с важни за бъдещето ви хора.

Във финансов план мнозина ще останат разочаровани поради забавяне или други усложнения свързани с пари. Стремете да бъдете практични в разходите си и не допускайте преразход с надежда, че скоро ще имате свежи постъпления.

Жените Дева ще търсят изход от една трудна ситуация, но вероятно разрешението ще дойде чрез помощта на роднина или приятел. Мъжете ще имат успешна седмица, особено ако фокусират вниманието си към стриктно и отговорно изпълнение на ангажиментите си.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ще търсите по-голяма яснота по въпроси, които ви притесняват в момента. По един или друг начин ще получите решение на ваша сложна дилема.

Съновиденията през тези седем дни ще са полезни за вас. През седмицата ще имат добро развитие вашите финансови дела.

Мнозина ще се зарадват на пари или на предложение, което ще донесе добър доход. Ще възникне възможност за приключване на парично задължение. През седмицата ще отделите време и внимание непременно да приключите със стар проект или ангажимент.

Събития от миналото ви отново ще станат отново актуални, чрез различни контакти и срещи. Използвайте тази седмица за уреждане на битови проблеми, ремонти или подобрения.

Седмицата ще бъде благоприятно време за покупки или продажба на имот или на лични вещи.

Здравето ви може да изиска грижи, лечение или консултация с лекар специалист. В личен план ще ви зарадва похвала или комплимент от важен за вас човек.

Ще успеете навреме да игнорирате една личност, която ще се опита с хитрост да се възползва от познанството си с вас.

Разговор с жена ще ви даде идея, с която ще можете да постигнете един важен за семейството ви успех.

Жените ще са склонни към ревност или нетърпимост към грешките или безотговорността на партньора си. Мъжете ще имат желание за любов, за интимни приключения и повече свобода.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ви се дава да преживеете събитие свързано с роднина или с приятел, което ще ангажира сериозно вашето внимание.

Седмицата ще бъде благоприятна за ангажиране и развитие на юридически или съдебни дела, особено ако за тях разчитате на помощта на други хора.

През седмицата ще ви изненадат различни срещи, покани за събирания Вероятни са контакти от личен или професионален характер с хора отблизо и далеч. Може да възникне неочаквана възможност за една покупка или да получите неочакван подарък.

Добро развитие ще имат ваши имотни дела (ако сте ангажирани с такива).

През тази седмица могат да се задълбочат проблемите в семейства, където партньорите са на прага на една раздяла. Може точно през тази седмица да вземете такова решение, което ще бъде по взаимно съгласие, поради нова работа в друго населено място и др.

Извънбрачните връзки ще имат непредсказуемо развитие през тези седем дни.

Някои от приятните събития тази седмица ще бъдат свързани с дете или с млади хора от кръга ви контакти. Възможно е раждане на дете или събиране свързано с личен празник.

Жените ще имат възможност да получат допълнителни или неочаквани пари, повишение на доходите си. Мъжете Скорпион ще правят смели, но рисковани планове за бъдещето си.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица напрежението в ежедневието ще ви мобилизира да бъдете по-акуратни и изпълнителни в своите задачи и ангажименти.

Семейните ви дела ще са натоварващи и физически и психически, но ще съумеете да се справите с тях.

Ще преживеете напрежение в семейството ви свързано с интересно събитие. Неприятна новина свързана с човек, когото познавате ще ви разстрои емоционално. Това може да бъде причина за разговор или среща.

Хубавите преживявания тази седмица ще бъдат свързани с получаването на положителен отговор на ваше искане или реализиране на ваше желание. През седмицата ще преживеете ситуация, в която ще усетите закрилата на Съдбата или ще получите насън послание от Отвъдното.

Седмицата ще бъде интересна за професионалното ви развитие.

Събития на работното ви място ще са в основата на динамични разговори. Ще възникне възможност за развитие на нова дейност или работа с нови хора, но като цяло всичко ще зависи от вашата амбиция и воля.

Жените ще отделят повече време за срещи и забавления с приятели. Новите приятелства ще ви срещнат с впечатляващи личности, но не се увличайте. Мъжете ще имат неотложна работа с документи, ще проведат важни разговори по телефона или онлайн.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог пред вас е седмица, в която ще бъде важно да насочите вниманието и енергията си към вашето професионално развитие, работа или бизнес. Това е време за растеж в кариерата, която сте си избрали.

Очаквайте интересна или полезна информация от жена, с която работите заедно.

През тази седмица въвличането ви в една интрига или разпространението на невярна информация може да ви злепостави пред важни хора. Естественото развитие на тази ситуация може да доведе до приключване на тези отношения.

Внимавайте и проверявайте всяка информация, която ще получите от приятели, съседи или познати.

Като цяло тази седмица ще бъде градивна и успешна за вас, особено ако заложите на хармонични отношения с хората около вас и на стриктно изпълнение на вашите отговорности.

Тактичността и дипломатичноста ще ви помогнат да преодолеете всяка сложна ситуация или неочаквано възникнало недоразумение.

Мъжете Козирог ще се сблъскат с неприятности възникнали поради техния собствен характер и манталитет. Жените ще имат важен разговор или среща с мъж, от когото ще очакват подкрепа или съдействие за важен план, цел или начинание.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще останете разочаровани от неискренността или злобата на хора, за които сте имали добро мнение. Възможно е да станете обект на измама или някой да се опита да се възползва от вас в изгода за себе си.

Ангажимент свързан с роднина ще изиска от вас по-голяма инициативност и подредба на ежедневните ви задачи. Ще възникнат и неочаквани ситуации свързани с различни събития с хора отблизо и далеч.

Тази седмица напрежението ще е много голямо, затова по-прецизно планирайте ежедневните си задачи.

Емоционално ще сте нестабилни и лесно уязвими откъм думи или действия на други хора. Понякога ще се чувствате необяснимо уморени или тъжни, песимисти или меланхолични.

Както всяка седмица, така и сега няма да липсват изненади, но могат прибързано да ви объркат или изплашат, без да има причина за това.

През тези седем дни ще имате възможност за интересни срещи или пътувания.

Жените ще се ентусиазират около една нова бизнес идея или възможност за промяна в кариерата си. Мъжете ще се наложи да покажат по-голям професионализъм в работата си. Не допускайте конфронтация с хора, с които работите заедно!

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да разговаряте с жена, с която имате трудни или сложни отношения. През седмицата да бъдете ангажирани със събитие свързано с роднина, който живее в друг дом, но който ще има нужда от помощ или подкрепа.

Тази седмица ще възникне ситуация свързана с финансов проблем, който може да внесе объркване в семейния ви бюджет.

Избягвайте харчите пари за неща, които не са от първостепенно значение за вас.

Затруднения могат да възникнат при разрешаването на наследствени въпроси предимно от финансов характер. В имотните си дела седмицата ще изиска от вас да намалите темпото и да не избързвате със своите решения.

Могат да възникнат ангажименти около имот, който не използвате в момента или който се намира в друго населено място.

Мъжете Риби ще могат да създадат интересни контакти с хора от различни населени места. Жените ще намерят нови източници на доходи, стига да имат желание да работят и да развиват допълнителни умения, знания и способности.

Източник: https://astro.velida.net

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

one × four =