Родният попидол DARA за пореден път прикова вниманието към себе си с нов потенциален хит, озаглавен „Ай Ай“

Парчето е супер комбинация от трап и поп със силен запомнящ се припев и е поредният знак за всичко с марката DARA – безподобен тембър, силен характер, неустоимо присъствие.

DARA създава „Ай Ай“ в екип с румънския хитмейкър Кристиан Тарчеа-Monoir.

Това е третата им колаборация след международния проект My Time и супер хита на миналото лято Darbie. Сингълът ще има и международна премиера във версия на английски език. Българският текст е дело на Венци от дуото Pavell & Venci Venc’ и самата Дара. Двамата често създават текстове на песни, които още след първото слушане буквално залепват в съзнанието на слушателя.

„Парчето е щуро, доста ритмично и е сред най-любимите ми. Тандемът ни с Monoir не е никак случаен, всяко влизане в студиото с него приключва с нов як проект. С Венци пък споделяме толкова силно приятелство и творческа химия, че той успява да ме разбере от една дума и да ми помогне да изразя себе си по възможно най-добрия начин“, споделя DARA.

Премиерата на видеоклипа е на 3 юли (петък) в официалния YouTube канал на „Вирджиния Рекърдс“ и в музикалните телевизии.

Песента ще бъде представена за първи път пред публика на 4 юли по време на Годишните музикални награди на БГ Радио. Тази година DARA е номинирана в три категории – БГ изпълнителка, БГ песен и БГ видеоклип.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви