К-19 на турнира по водна топка в Бургас
К-19 на турнира по водна топка в Бургас

Финалите по водна топка на бургаския басейн „Флора“ за под въпрос

Причината е, че състезател от отбора на „Аква Спорт“-Варна е дал положителна проба за К-19.

В отборите на жените няма проблеми. Финалният турнир при жените трябва стартира с „Черноморец” – „Локомотив НН” от 17:00 часа. С десетина минути закъснение срещата при жените започна.

По всяка вероятност срещите при мъжете няма да се играят. Чака се решението на федерацията

За титлата при мъжете трябва да спорят домакинът „Черноморец”, „Аква Спорт”, „КПС Варна” и „Локомотив НН”. По неофициална инфорвация отборът на „Локомотив НН“ се отказва от участие заради положителната проба при варненци.

По график от 18:30 ч. би трябвало да е първият полуфинал при мъжете между „Черноморец” – „Аква Спорт”. Във втория мач от 20:00 ч. играят „КПС Варна” – „Локомотив НН”.

В неделя от 8:20 и 13:20 ч. тлябва да се играят останалите два мача при дамите – „Черноморец” – „Ботев 2000” и „Ботев 2000” – „Локомотив НН”. Двубоите за бронзовите медали и титлата при мъжете са съответно от 14:30 ч. и 16:00 ч.

Независимо че финалите ще се играят на открито, публика няма да бъде допусната до спортното съоръжение. Причината е капацитетът на седящите места на трибуната, който не позволява наставяне на зрители на дистанция от 1,5 метра един от друг.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

1 × 4 =