Лятна колекция на ЕА7
Лятна колекция на ЕА7

Лятото встъпва в своята власт с календара, но и чрез облеклото, което избираме. Този уикенд оазис за ценителите е популярната марка на EA7,

която привлича все повече ценители на достъпния лукс и стил. Първият в България корнер на този бранд е в Триа Сити център и вече посреща своите летни клиенти. Неудържимото привличане към него е обяснимо – марката на световно известната италианска модна къща Emporio Armani е насочена към активните, енергични и уверени хора, които запазват своята свобода и изисканост при всякакви
обстоятелства.

На 27 и 28 юни освен изкушенията от представянето на новите летни колекции, ЕА7 предоставя и шанс за изгодна покупка: при закупуване на три артикула получаваме 30% отстъпка в цената. А това не е за изпускане.

Изборът от дрехи за джогинг, фитнес, голф, ветроходство и всякакви спортове, включително зимни, е голям, а EA7 традиционно съчетава качеството на спортното облекло с оригиналността на моделите Armani. Корнерът в Триа Сити център предлага от анцузи, тениски и ризи, панталони и къси панталони, бельо, шапки, аксесоари и обувки за тренировки… до плажни кърпи.

Основният акцент в дамските колекции е елегантност на силуета, докато при мъжките на преден план е спортната форма. Остава да се доверим на вкуса си и огледалото. Достатъчно е едно посещение в корнера на ЕА7 в Триа Сити център, или един клик на SHOP.TRIA.bg, където могат да се проследят всички промоции и стоки.

Наистина, лятото властва с пълна сила с ЕА7!

Но да не забравим – пазаруването на 27 и 28 юни е почти подарък!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

two × 3 =