Нов екшън с Бътлър
Нов екшън с Бътлър

Джерард Бътлър явно откри своя любим режисьор в лицето на Рик Роман Уоуф

С него екшън звездата засне последния си успешен хит „Код: Ангелът“, който се превърна в една от касовите изненади в края на лятото на 2019 г. След това двамата работиха заедно по филма „Greenland“, чиято премиера се очаква на 14 август, а междувременно обявиха и трети общ проект.

Заглавието на новия екшън трилър е „Кандахар“, а сценаристи са Уоуф и бившия офицер от службите за военно разузнаване Мичъл ЛаФортюн.

Историята е базирана на работата на ЛаФортюн за Агенцията по отбраната в Афганистан по време на скандалните разкрития на Едуард Сноудън.

Бътлър ще е в ролята на Том Харис, агент под прикритие на ЦРУ. Той изпълнява поредната си задача в Близкия изток, когато неговата самоличност е разкрита и мисията му изглежда обречена след изтичане на информация за разузнаването. Оказал се сам на вражеска територия, Харис и неговият преводач трябва да преминат през пустинята до изходния пункт в Кандахар, докато по петите им са въоръжен екип на специални служби.

Сред продуцентите на бъдещия хит ще са Бътлър и неговия мениджър Алън Сийгъл, заедно с тяхната компания G-BASE, както и Базил Иваник и Ерика Лий от Thunder Road Films – компанията, прочула се с поредиците „Джон Уик“ и „Сикарио“. Очакванията са снимките на „Кандахар“ да започнат в края на годината в Близкия Изток.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви