Здрава Каменова и Яна Огнянова ще представят на бургаската публика емоционалната си история на рок музикантка и писателка, които са принудени да намерят път една към друга, в заключена зрителна зала – „Късметът на кукувицата“.

Едната ще представи новата си, най-значима книга пред публика, а другата ще изнесе мечтания си първи рок концерт… Или поне така смята всяка, докато не разбират, че сцената е една, събитията им са дублирани и в залата няма никой, който да разреши проблема им.

А когато вратата се заключва мистериозно, на двете не им остава друго, освен да намерят път една към друга. Двете ще преминат през цветна палитра от чувства, докато се борят за своята звездна вечер, ще пеят и ще разказват откачените си истории, ще ви абавляват и разсмеят през съли. „Късметът на кукувицата“ е авторски спектакъл от Здрава Каменова и Мариана Събева. Постановката е на Милко Йовчев, сценографията е на Ирина Василева. Участват: Яна Огнянова и Здрава Каменова.

Заповядайте на 27-и юни, събота в експоцентър „Флора“ в 19.30 часа да се насладите на едно представление с много хумор, музика и емоция, която ще остане в сърцата ви. Билетите са по 12 лева и се продават на касата на Държавна опера Бургас и Билетен център/в градинката срещу Общината/. А в деня на представлението и пред експоцентър „Флора“.

Автор: chernomorie-bg.com

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви