Финалистът от най-гледаното музикално шоу у нас „Гласът на България“ Пламен Бонев, ще зарадва почитателите си с горещо лятно парче. „Ходи ми се на море“

е заглавието на новата песен, създадена в колаборация с култовата група „Shaka Zulu Orchestra”. Горещи латино ритми и магнетични кадри от един от най-красивите плажове на Българското черноморие, заснети под вещото ръководство на режисьора Васил Къркеланов.

Лято, море, красиви плажове, вълнуващи ритми и рефрен, който всеки българин ще запее това лято – това е обещаваща заявка за тотален хит на сезона.

„За мен беше истинска чест и удоволствие да направя тази песен с едни от най-добрите музиканти на България. Благодаря на композитора Минко Ламбов, че ми гласува такова доверие и заедно показахме култовата етно-фюжън формация Shaka Zulu Orchestra в една по-различна светлина. Благодаря и на неговата съпруга Ани, че записа вокалите към песента и се радвам, че все пак я склонихме да се снима за видеото, с което много помогна да нажежим атмосферата“, споделя Пламен.

Най-секспилният певец от тазгодишното издание на формата „Гласът на България“ обеща да не спира да изненадва своите фенове и разкри, че в най-скоро време можем да очакваме ново парче в провокативна стилистика, свързано с филмова продукция.

Пламен Бонев е актьор с дългогодишен опит в световни кино продукции, а през 2018 г. разбива конкуренцията във Финландия и достига до финал в „Гласът на Финландия“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви