Нина Николина събра екипа на хит сингъла „ТИ“ /2003 г./ за снимките на новата си песен „Тебе да вземем“.

Момичетата приеха предизвикателството на режисьора Александър Моллов и посрещнаха юнския изгрев и изпратиха залеза на снимачната площадка. Видеореализацията, в типичния за Нина Николина арт стил допълва настроението и ритъма на песента.

Сингълът „Тебе да вземем“ включва автентичната песен от шопския край “Бела Бека” в изпълнение на Нина Николина и откъси от други народни песни в изпълнение на народен хор. Композицията и аранжиментът са на Явор Русинов, работил с имена от световната сцена. Песента, записана прецизно и с вкус е с модерно звучене, за родния и световен ефир.

На 15 юли, Сцена парк Военна Академия е домакин на концерта на Нина Николина „Етно Джаз Проект” с участието на виртуозните музиканти – Калин Вельов барабани и перкусии, Мартин Ташев тромпет и вокал, Ясен Велчев клавишни, Таня Първанова вокал, на който ще е и премиерата на песента „„Тебе да вземем“ .

“Бела Бека” e поредната народна песен на която Нина Николина дава нов живот и с подкрепата на Столична община, по инициативата „Солидарност в културата” реализира проекта „Тебе да вземем“.

Във връзка с извънредното положение, планираните концерти от турне 2019/2020 на Нина Николина и Русенска Филхармония „Класика & Традиция“ , Нина Николина „Етно джаз проект“ и премиерата на филма „Босоногият император“ с участието на Нина Николина са отложени.

Новите дати за предстоящите събития следете на официалната ФБ страница на Нина Николина.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви