Стилни и красиви, силни и умни – такива са абитуриентите на клуб по водна топка „Черноморец” – Румяна Евстатиева, Цвета Петрова, Александра Радулова, Никол Германова и Никита Степанов.

Петимата възпитаници на старши треньора Петър Йонов са поредните млади хора от бургаския клуб, които поемат по пътя на живота, напълно уверени и целеустремени, винаги преследващи върха.

Това са ватерполисти, „проходили” във водната топка с екипа на „Черноморец”, израснали и възпитани в духа на феърплея, калени в безброй спортни битки, увенчани с титли и куп медали.

Освен отлични спортисти, абитуриентите на СКВТ „Черноморец” са и толкова добри в учението. Випускниците на 2020 са възпитаници на елитни бургаски гимназии и завършиха успешно средното си образование.

Националката Румяна Евстатиева, капитан на женския отбор на „Черноморец”, член на Националната ватерполна съдийска колегия към БФВТ и помощник на главния треньор Петър Йонов, е възпитаничка на Немска езикова гимназия „Гьоте”.

Математиците в клуба – Цвета Петрова, Александра Радулова и Никита Степанов взеха дипломи от ППМГ „Акад. Никола Обрешков”, а Никол Германова завърши музикалното училище НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров”.

За годините усилен труд на училищната скамейка, всички те съумяха, по примера на по-големите си съотборници в „Черноморец”, да превърнат учение и спорт в симбионти. И да предадат този дух и енергия, родени от любовта към спорта и книгата, на своите по-млади приятели в клуба, с които споделиха радостта от дипломирането си.

Това са нашите абитуриенти – пример за подражание, с които Бургас се гордее!

Попътен вятър и на добър час в живота, мили млади хора! Нека животът ви бъде такъв, какъвто сте си го представяли и в най-смелите си мечти!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви