Ръководството на „Нефтохимик” провежда финални разговори за изпълнителен директор на клуба и старши треньор на мъжкия отбор. След като Костадин Джамбазов и Станимир Димитров отказаха да поемат съответните постове заради ограничения бюджет и липса на спонсори, от Управителния съвет са се насочили към Викторио Павлов и Петко Медвецки.

Според информация от отлично осведомен източник, преговорите се водят в момента и все още не е ясно какъв ще бъде крайният резултат от тях. Добрата новина е, че от УС са успели да намерят спонсор, който ще даде известна сигурност на изпаднали във финансова криза бургаски клуб.

Лошата е, че в отбора почти не останаха футболисти, както и че не са налице хората от треньорския щаб като лекар, масажист и т.н.

„Нефтохимик” има лиценз за новия сезон в „Б” група, което е показателно, че ще бъде направено всичко възможно той да бъде спасен и да остане във Втора лига.

Ако Викторио Павлов и Петко Медвецки се съгласят с условията и приемат да станат част от „Нефтохимик”, то още на 23 юни „шейховете” ще имат нов треньор и изпълнителен директор.

47-годишният Викторио Павлов е играл е като в ЦСКА, „Левски”, „Локомотив” Сф, също така и в Германия. През май 2016-а година беше национален селекционер на България U18. Бил е наставник на U17, с които участва на Елитен квалификационен кръг за Европейско първенство. Бил е треньор на „Ботев” Враца, помощник и временен наставник на „Левски”.

Петко Медвецки е дългогодишен треньор в ДЮШ на „Академик”, на „Левски” и „Банско”.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви