Липсата на лидер е изиграла лоша шега на „Черноморец” по време на недовършеното заради епидемията от коронавирус първенство в Трета лига. Това сподели президентът на „сините” Радостин Кишишев. Както е известно, „акулите” имаха амбиция да атакуват върха през пролетта, но след стеклите се обстоятелства останаха на четвъртата позиция в класирането.

„Устремът за промоция във Втора лига, който имахме в отбора по време на сезон 2019/2020, вече е някъде зад нас. Нека покажем този устрем сега и да влезем в шампионата така, както трябва да влезе един отбор, който иска да побеждава във всеки един мач”, каза Кишишев.

Относно направената селекция, той поясни, че се опитват да балансират между млади и опитни играчи.

„Мисля, че през последната година в отбора ни имаше доста по-опитни футболисти, но по-малко млади и може би там загубихме леко баланса. В момента има много млади момчета в състава, но вече с натрупан опит, някои от тях и в отбори от „Б” група. Надявам се наистина вече да са изградили характер и желание за победа във всеки един мач, защото нашата цел е победа във всеки един мач.

Футболисти с лидерски качества и с характер много трудно се намират. Това отсъстваше при нас последните две години. Надяваме се някое от тези момчета сега да поеме отговорността и да покаже, че ще „дърпа каруцата напред”. За съжаление, липсата на такива лидери ни изигра лоша шега. Надявам се дори и с тези млади момчета да се прояви този лидер в отбора”, допълни Кишишев.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви