На прага на лятото чаровната певица и актриса Марина Кискинова представи новата си песен. Музиката и аранжиментът на „Добре че беше ти“ са на Веселин Ценов – Algoriddim, а текстът е на Искрен Тончев – Искрата и Марина Кискинова.

Парчето е ритмично, навява носталгия и е в типичния нежен стил на певицата. „В песента се говори за силата, която се крие във всяка жена и за това, че тя може без страх да се справи с предизвикателствата.

В повечето музикални текстове обикновено се пее за болката от раздялата и мъката, която изпитва половинката. „Добре че беше ти“ е балада, но текстът акцентира върху това, че хората трябва да извличат позитивното от отношенията си с друг човек, вместо да обвиняват“, разказва Марина.

Песента е приказка за изпитанията, в които намираме себе си, защото понякога лошите неща в живота се случват, за да ни дадат урок и да ни покажат, че всъщност са били за добро.

В клипа самата Марина се сблъсква с някои от най-големите си страхове – минава през огън, лед и страха си от височини. Видеото е снимано няколко дни и на различни локации. За първата сцена студиото буквално е замразено, символизирайки затвореното пространство и първоначалното вцепенение, в което попада всеки един, изправил се пред изпитание.

njoy.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви