По време на изолацията лятото ни се струваше толкова далече, но ето че то вече е факт. Със затопляне на времето трябва да се погрижим за летния си гардероб и наред с всички дрехи, обувки и аксесоари, да обърнем внимание на банските, които ще носим на плажа. За целта е хубаво да се запознаем с най-новите тенденции.

Независимо дали сме с перфектни извивки или не, винаги може да си вземем някой модел, който току-що са пуснали на пазара. Ето например банските от кадифе, които се предлагат в най-различни варианти.

Завръщане на кадифето и плюша

Носенето на дрехи и бански от кадифе/плюш бе на мода през 90-те. След това момичетата от клана Кардашян върнаха тенденцията през 2017 г. През изминалите есен и зима тя отново се появи в гардероба на жените – в роклите и аксесоарите за коса. А сега по всичко личи, че ще продължи да бъде актуална и през лятото.

Много жени смятат, че кадифето е много грубо като материал и ще дразни кожата, но се лъжат, Повечето модели бански са изработени от голям процент памук и ликра. В някои видове има и коприна. Друг е въпросът колко бързо ще съхнат след като се намокрят, но въпреки това с тях ще изглеждате страхотно на плажа.

Наскоро Мис България 2019 показа, че е почитателка на банските от кадифе. Отивайки на първата си лятна почивка, Радинела Чушева сподели снимки, на които е с цикламен модел в две части. Тя позира срещу слънчевите лъчи, като държи с ръце долнището си, което е доста изрязано.

Банските в две части от кадифе са сред най-търсените през този сезон. Бургундското червено, тъмнозелено, както и различните нюанси на розовото са цветовете, в които може да ги видим.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви