новостите в гел лака
Тенденциите в гел лак за лятото

2020 г. определено изненада всички ни, предлагайки поредица от обрати в световен мащаб. И въпреки че ни се струва, че всичко е спряло да работи, модата и тенденциите са на друго мнение. Лятото наближава, а с него идват и топлите, цветни и слънчеви трендове, на които непременно трябва да обърнем внимание.

Гел лакът е неизменна част от дамската визия и този сезон няма да направи изключение. Наред с модерните дрехи, ярки аксесоари и изисканите бижута, непременно трябва да обърнем внимание на маникюра, ако хармонията и съвършенството са нещата, към които се стремим в лятната си визия.

Не можем да отречем, че през последните няколко сезона наблюдаваме тенденция към все по-семпла визия, но тя не е в класическата си форма, а е пречупена през призмата на новостите.

Модната индустрия определено бележи непрестанен възход поради нестихващия стремеж на дамите за нещо ново, различно и още по-модерно. Гел лаковете са доказателство за това.

Само за няколко години те придобиха изцяло различна социална стойност и визия – преминавайки от класическите и добре поддържани нокти до причудливи форми и нестандартни модни решения.

Днес жените добре знаят, че могат да кажат много неща със своя маникюр. Гел лакът им позволява да изразят себе си точно такива, каквито са те – от семпли и изчистени модели до екстравагантни, крещящи и пищни допълнителни детайли, които определено ще предизвикат дискусия, независимо къде се намирате.

Това лято дамите ще бъдат по-кокетни отвсякога. Гел лаковете, които ще доминират, са изява на тяхната женствена същност и нежната им природа. Уверете се сами!

Модерният избор на гел лак през лято 2020 г.

  • Френският маникюр е класическото предложение, което няма нужда от представяне. Но тази година ще го видим в съвсем различна визия – това е добра новина за дамите, които го намират леко скучен или твърде семпъл. Цветен френски маникюр – да, точно така! Възползвайте се от възможността да съчетаете непреходната форма на френския маникюр с всичките шарени разновидности, които лятото ви позволява и успехът на вашия гел лак е гарантиран;
  • Гел лак с акцент върху единия нокът – тази тенденция в действителност е позната и обичана от дамите отдавна. Но във визиите за лято 2020 г. забелязваме, че дизайнерите този сезон са влюбени в нея. При този вид маникюр четири от пръстите са в един цвят, а останалият (най-често безименният) – в друг, силно контрастиращ нюанс;
  • Омбрето също е добре познат избор за гел лак през лятото, а цветовете, които ще преобладават идните месеци при този дизайн, са пастелните;
  • Изцяло брокатеният гел лак също ще се радва на сериозна популярност през предстоящия летен сезон. Наситеността на бляскавите елементи и частици във вашия маникюр е определяща за успеха му – колкото повече, толкова повече;
  • Трудно бихме пропуснали флоралните мотиви през лятото. Гел лакът не би бил същия, ако не познаваше формите на цветята, но тази година те са далеч по-малки и семпли, за разлика от всичко, което сме виждали досега. Подобна е ситуацията и с неправилните форми, които отстъпват мястото на класическите геометрични фигури и правилните очертания;
  • Допълнителни елементи и камъчетата присъстват в много по-малки количества, отколкото досега, но пък допринасят за блясъка, който всяка дама иска да има в ежедневието си;
  • Не може да не споменем и какъв ще бъде цветът на този сезон. Това определено е жълтото – наблюдаваме неговата доминация, както сред дрехите и аксесоарите, така и сред гел лаковете. Свежест и настроение – мотивите, които ще носите, ако се спрете на жълто;
  • Наред с дизайните и цветовете е важно да кажем, че късите и овални нокти са предпочитаната форма за лятото – те са непретенциозни, стилни и изключително удобни. Динамиката на сезона предполага свобода на движенията и гел лак в тази форма ще ви я даде напълно. Нещо повече, късите и овални нокти са женствени, нежни и стилни, без да бъдат натрапчиви.

Гел лакът е все по-често срещано явление сред дамите.

Именно по тази причина силно се отличава, когато той е качествен. Нещо повече, всички знаем, че летните месеци са изпитание не само за нашите коса и кожа, но и за ноктите ни. За да направите впечатление едновременно с красив дизайн, но и с добре изработен маникюр, посете Nailsbg.

Независимо дали сте от дамите, които предпочитат да създадат гел лака си в домашни условия, или сте маникюрист, който се грижи за ноктите на своите клиентки, в Nailsbg ще намерите всичко, което ви е нужно, за перфектна визия на ноктите.

Ние се стараем колекцията ни да бъде в крак с всички актуални технологични иновации и едновременно с това да има по нещо за всекиго. Богатата гама от цветове гел лакове ще задоволи дори и най-претенциозния вкус, а отличното съотношение цена-качество ще надмине и най-смелите ви очаквания за добре направена инвестиция.

Ако имате допълнителни въпроси или се нуждаете от консултация, не се колебайте да се обърнете към екипа на Nailsbg. За нас е важно нашите клиенти да са доволни!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви