Управата на комплекса, в който жена плати 64 лв. за два комплекта „чадър и шезлонг“ обясниха, че са се объркали с цените от миналата година, съобщи bTV. Припомняме, че вчера стана ясно, че проверяват плаж в Слънчев бряг след снимка на касов бон.

Служителят, който я таксувал жена, обяснил, че е объркал папките. „Папката с ценоразписите беше от миналата година явно или по-миналата, не знам и аз, по това работя“, заявил разпоредителят на плажа Ибрахим Мехмед.

На въпрос какви са били цените миналата година, мъжът отговорил, че комплектът е струвал 32 лв., но тази ще бъде – 12 лв. От комплекса се извиняват на жената и призовават тя да се свърже с тях, за да ѝ възстановят сумата. Оттам обясняват, че жената е била единственият клиент за деня и други хора не са таксувани на „старите цени“.

Пространството пред хотела се води „ВИП зона“ и обикновено е запазено за гостите му.

От Министерството на туризма обясняват, че това лято „ВИП зони“ на плажовете не може да има. И че ако за пластмасов шезлонг и чадър тук се плаща по 4 лв, толкова трябва да е цената и на по-луксозните плажни принадлежности.

news.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви