Войник скача с парашут
Войник скача с парашут

Новобранец трябвало да скача с парашут пред комисия, обаче много го било страх. И решил да направи далавера. Разбрал се с пилота на самолета да хвърли отгоре едно чучело с парашут, чучелото да падне в точно определени храсти, а нашият човек да го чака там. После да излезе от храстите и да се направи, че той е скочил с парашута.
Идва денят на изпита, пилотът хвърля чучелото от самолета, но… парашутът не се отваря. Чучелото се стоварва в храстите от страшна височина. Комисията е в паника. След малко храстите се отварят, нашият човек излиза, отупва си праха от дрехите и вика:
– Ей, кво правите бе, ще се изтрепем с тия парашути!

 

 

Войник праща от казармата колет на баба си. Вътре има граната и бележка:
– Бабо, ако дръпнеш това кръглото телче дето стърчи, ще получа три дена отпуска

 

 

Барета отива на свръхсекретна мисия. Преди излитането получава инструкции: – Самолетът ще излети. Ти седиш на седалката и гледаш в лампата над вратата на самолета. Щом светне зелено, скачаш. Отдясно на раницата имаш ръчка. Дърпаш я, за да отвориш главния парашут. Ако не се отвори, отляво има друга ръчка за резервния парашут – дърпаш, отваряш, долу те чака джип и там получаваш следващите инструкции. Самолетът излита, светва зелената лампа, баретата скача, дърпа ръчката отдясно – нищо! Дърпа ръчката отляво – нищо! Лети надолу и си мисли: „Ако и джип няма долу, егати и организацията ще бъде“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви