Джетът е един от хитовите надуваеми аксесоари
Джетът е един от хитовите надуваеми аксесоари

Карантината е към своя край – повечето мерки вече са отпуснати, можем да излизаме навън за по-дълго, скоро и пътуванията ще бъдат разрешени.

С отвраянето на басейните и наближаването на летния сезон, трябва да помислим кои ще са най-хитовите надуваеми аксесоари за плажа през лятото

Ето какво да вземете със себе си, когато отидете на море или на басейн това лято.

Череша

Миналата година бяха актуални дюшеците във форма на ананас, но сега хит е друг плод. Черешите, които са любим летен плод, ще ви правят компания в морето или басейна. Може да купите малък дюшек или малка калъфка във формата на черешка със зелена дръжка. Има и по-големи – във формата на две череши.

Авокадо

Авокадото е хит не само в диетите, но и като част от плажната мода. От няколко години насам дюшеците във форма на зелено авокадо стават все по-търсени, и през това лято отново ще бъде така. Дори може да намерите дюшеци, при които е направена имитация и на костилката на авокадото – която всъщност представлява плажна топка.

Джет

В морето често виждате хора, които се возят на джетове и това вероятно навява носталгия по сериала „Спасители на плажа“, който беше голям хит през 90-те. Сега на мода са и надуваемите джетове, с които ще се почувствате като герои от филм и с които ще може да си направите страхотни снимки. Риалити звездите Кортни Кардашян и Кендъл Дженър също бяха заложили на надуваеми джетове преди известно време.

teenproblem.net

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

five × 4 =