Луната може би е изкуствена

На 5 юни ще наблюдаваме частично лунно затъмнение. То ще започне в 20:45 ч. българско време и ще продължи до 00:04 ч. Затъмнението ще може да бъде наблюдавано от Европа и Африка, на изток до Азия и Австралия.

Максималното затъмнение ще се случи в 22.26 часа, когато 59% от Луната ще бъде потопена в сянката на Земята. Цялата продължителност на затъмнението е 3 часа 18 минути и 13 секунди.

И четирите лунни затъмнения за 2020 г. са само на частични, а следващото пълно лунно затъмнение ще може да се наблюдава от Северна Америка и Тихия океан на 26 май 2021 г.

Затъмнението в Стрелец ще се случи на фона на интересна игра с останалите планети в небето. На 5 юни затъмнението ще направи точен квадрат с Марс, който ни предизвиква към действие и изява, дори с цената на конфликт. Поемете дълбоко въздух и опитайте да овладеете този импулс – сега е моментът да работите върху контрола на емоциите.

В близост до Марс се е настанила и планетата Нептун, която търси духовната страна, емпатията и разбирането на другия. Може би трябва да укротим вътрешния бунт именно с повече разбиране към останалите.

В лунното затъмнение взима участие и ретроградната Венера, която в този момент се е настанила върху Слънцето и повече от всякога ни връща към стари любовни теми, неизказани думи и желание да потърсим идеалната любов, която да запълни празнината. Дали тази празнина може да бъде запълнена от някой друг, освен от вас?

Сега е време за самооценка, за разбиране на дълбоките потребности, които могат да ви дадат усещане за стойност.

Нека не забравяме, че Венера касае и финасови въпроси и сега е подходящ момент да преосмислите какво наистина е важно. Не взимайте важни финансови решения, а изчакайте няколко дни, за да имате обективен поглед над ситуацията.

Богинята на красотата – Венера и Богът на войната – Марс ще направят напрегнат аспект, който ще изостри допълнително отношенията в емоционалната сфера. Бъдете търпеливи и не създавайте война на семейния фронт, която трудно би довела до ползотворни решения.

Ретроградни Венера, Юпитерн и Сатурн – какво ще се промени

Лунното затъмнение очаква от нас да разберем Любовта в нейната цялост – с хубавите и трудни моменти, с блясъка й, но и с необходимото разбиране. Всичко това понякога е трудно, но именно философията за света /Стрелец/ и общуването с помощта на думите /Близнаци/ могат да ни помогнат по този път.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

4 × 2 =