Рики Мартин изненада феновете
Рики Мартин изненада феновете

Рики Мартин зарадва феновете си по цял свят с неочаквана изненада, а именно нов мини албум, озалгавен „Pausa“.

Мартин споделя, че вдъхновението за студийната си мини колекция е открил в необикновеното време, в което се намира светът.

“Моментът, в който чух парчета готови, знаех, че обичайният начин на издаване на албум не е правилният за мен. За първи път в кариерата си исках да споделя проекта си както аз реша и да позволя на момента на “изненада” да си свърши работата. Това, което ще откриете в това EP е прозрачност, романтика, носталгия и много живот“, допълва Рики.

Мълчанието винаги е било есенциална част от креативния процес на Мартин

Разкривайки най-уязвимата си и деликатна страна, без да се ограничава до конкретен музиканел жанр, звездата преминава през дълъг ретроспективен период на канализиране на емоциите и преживяванията си, за да създаде „Pausa“.

Това, което прави EP-то още по специално е, че всяка една от шестте разнообразни колаборации със Стинг, Residente, Bad Bunny, Diego El Cigala, Педро Капо и Карла Морисън, представя своя идентичност и история.

Двата хитови сингъла, които Мартин издаде преди месеци

– “Cántalo”, с Residente и Bad Bunny, както и оригиналната версия на “Tiburones”, разкриват еволюция и в творческия му стил на писане на музика и текстове. Това се дължи на чувството на абсолютна креативна свобода да мискира щастливи и жизнени мелодии с латино корените си, наблягайки на романтиката и носталгията.

Несъмнено това EP е поредното постижение във впечатляващата кариера на изпълнителя

А за щастие на феновете, красивата история, започнала в „Pausa“, ще бъде доразказана във втори миниалбум – “Play”, коeто ще съдържа по-бързи и ритмични парчета.

meloman.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

eleven + twenty =