Филмът проследява живота на Херкулес
Филмът проследява живота на Херкулес

Тази събота в ефира на FilmBox зрителите могат да се насладят на популярния минисериал от две части „Херкулес“

Първата серия, описваща ранния живот на легендарния герой, започва в 17:45 ч., а веднага след това, от 19:05 ч., програмата на канала продължава с втора част.

Американският минисериал проследява живота на Херкулес

– младеж с темперамент, който по-късно се превръща в един от най-големите герои в гръцката митология. Син на Зевс, най-могъщия от боговете, и Алкмена, принцесата на Тива, Херкулес е обичан от всички освен от един човек – Хера. За да отмъсти за изневярата на съпруга си, тя се опитва да убие Херкулес, докато той е още бебе, като пуска две отровни змии в креватчето му. Когато намират бебето живо, а змиите – мъртви в ръцете му, всички осъзнават, че той е не просто човек, а и полубог. Първата серия се фокусира върху тийнейджърските години на героя и любовта му към лейди Мегара, която тайно си партнира с Хера, а втората част показва как младият полубог търси изкупление за жестокото убийство на семейството му. Този епичен минисериал, пълен с екшън, отвежда публиката в свят на приключения, драма и вълнение.

Иновативните специални ефекти допринасят за цялостното зрителско преживяне и вдъхват живот на митичните елементи, с които е наситен филмът.

Звездният актьорски състав включва холивудските актьори Пол Тефлър, който влиза в ролята на Херкулес, Тимъти Далтън – в ролята на Амфитрион, и Лиана Уолсман като Мегара

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

2 × 3 =