Бекъм ще открива хотел в Макао
Бекъм ще открива хотел в Макао

Дейвид Бекъм планира да си направи хотелска империя

45-годишният бивш футболист е регистрирал марка, за да защити името си, и в официални документи обяснява защо може да иска да използва инициалите DB, изписани с монограмен шрифт, в хотелската индустрия. Смята се, че той ще прави верига хотели и ресторанти.

„Дейвид е проницателен бизнесмен и точно както беше достатъчно умен при построяването на бранда „Бекъм“ на него и Виктория, сега иска да се увери, че ще предпази бъдещите си проекти. Той е много зает с тима си в Маями, но да има собствен хотел – и това може да се случи. Но Дейвид няма да прибързва, ще трябва да е сигурен, че плановете да се присъедини към тази индустрия са стабилни, преди да направи решителната крачка“, казва източник на вестник „The Sun“.

Преди няколко месеца стана ясно, че Бекъм ще открие хотел в Макао, Китай, следващата година. Хотелът ще е в лондонски стил и носи името „The Londoner hotel“

„Лондон е моят роден град, затова, да имам възможност да пренеса някои от нещата, които обичам тук, в Макао – тази енергия, хумор и отношението относно мебелите и произведенията на изкуството – е чудесно“, сподели той.

teenproblem.net

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

10 − 5 =