Работата продължава от ОДМВР-Бургас
Работата продължава от ОДМВР-Бургас

Общо 900 грама марихуана, както и сумата от 32 000 лв. бяха намерени и иззети при проведена специализирана полицейска операция спрямо трима криминално проявени бургазлии на 30, 32 и 35 години

 

Задържаните са криминално проявени
Задържаните са криминално проявени

В акцията, протекла под прякото ръководство и наблюдение на Бургаска окръжна прокуратура, се включиха служители от отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР – Бургас, Първо и Пето Районно управление – Бургас.

Извършени са множество процесуално-следствени действия, сред които претърсване и изземване на три адреса, обитавани от бургазлиите.

Единият е осъждан
Единият е осъждан

В апартамент на бургаската улица „Шейново“№42, обитаван от 35-годишния криминално проявен, са намерени и иззети близо 50 грама марихуана и две везни. В апартамент в бл. 9 в к-с „Лазур“, обитаван от 30-годишния криминално проявен и осъждан бургазлия са намерени и и иззети близо 850 г марихуана, множество везни, гриндер, вакуумираща машина, найлонови пликове за пакетиране и голяма парична сума в размер на 32 000 лева / вероятно придобита от престъпна дейност/.

Извършено е претърсване и в трето жилище, разположено на бургаската улица „Св. Климент Охридски“, обитавано от 32-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия

 

Парите са намерени в пликове
Парите са намерени в пликове

Двама от бургазлиите – на 30 и 35 години, са привлечени в качеството на обвиняеми за извършена престъпна дейност по чл.354 А ал.1 от НК, като им е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа.

Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на мъжете продължава от служители на ОДМВР – Бургас

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

19 + 12 =