Три затъмнения ще управляват живота ни през юни
Може да се освободим от всичко лошо

Лунните възли са причина за затъмненията , Слънчеви и Лунни, като при съвпад на Новолуние  с тях е Слънчевото, а при съвпад на Пълнолуние с оста на възлите е Лунното. До края на 2020 г. ни предстоят следните затъмнения в Близнаци/Стрелец:

  1. Лунно на 05.06 в на Стрелец , негативно,с напрегнати образуващи се аспекти със съвпада  Марс/Нептун в Риби и вероятно това ще е максимумът на проявлението на заразата у нас. Успоредно с това може да се появят алергични реакции поради прекомерна употреба на дезинфектанти. Самото Пълнолуние има творчески аспекти с Уран,което позволява да намерим рационален, неочакван, дори ексцентричен начин да се справим със ситуацията. Ще се вижда от България най-добре ок. 22ч и 24 мин.

2. Слънчево,пръстеновидно,на 21.06 , позитивно по своята същност, но с разпадаща се квадратура отново към Марс в Риби – затихване на проблемите и компромиси със законите /Сатурн/, т.е приспособяване към управлението на държавата  /правителството и парламента/, но за кратко. Няма да се вижда изцяло от България – за нас Слънцето леко  е „ухапано“ в  8ч и 35 мин .

3. Лунно на 05.07, негативно, с кармични аспекти към Марс в Овен, творчески към Венера в Близнаци и позитивни към Уран в Телец  и вероятно означава, че сме си изстрадали това, което е трябвало. А какво е трябвало – за всеки отделен човек в зависимост от рождената карта. От България няма да се вижда.

Тези три затъмнения образуват  т.нар. „коридор на затъмненията“ и това е труден период за всички хора по света, особено за тези, които виждат над териториите си съответното явление.

За съжаление през времето на коридора повечето планети са в обратно /ретроградно/ движение и това още повече нагнетява напрежението.

Ще бъдем върнати с години назад, т.е каквото сме постигнали, ще бъде променено или изцяло заличено, но това са уроците на кармата и почти нищо не зависи от нас. От нас зависи дали ще приемем положението кротко, с нужната дисциплина, колкото и неприятна да е /по Сатурн – повелителят на кармата/ или без да мислим ще въставаме срещу всичко, което ни пречи /по Марс – подстрекателят и агресорът/.

В тази ситуация вторият вариант е по-вероятен. И още един факт – за този един месец  /от.05.06 до 05.07/  оста на Лунните възли изобщо не мърда, стои ок. 29гр 07мин в съответните знаци, точно там, където е сега оста на икономическите катастрофи и

вероятно тогава ще ударим дъното на финансите.

И ,ако тогава бъдем приети в Шенген ….не искам да коментирам. Просто до тогава инвестирайте в някакви предмети, ако имате заделени по-големи суми. Превръщането на едни пари в други е само преливане от пусто в празно. По време на кризи  хартийките, наречени „парични знаци“ са нищо.

От тези девет затъмнения,шест ще са в Близнаци/Стрелец и само две ще се виждат от България – през м. юни 2020 г., и то частично.

Това означава, че тогава ще ни е най-трудно.

Къде, в каква област ще е така, ще покаже едно задълбочено изследване на всяка отделна карта на затъмненията. Тук само маркирам тези явления, като продукт на Лунните възли в Близнаци/Стрелец и да подскажа, че все пак ние, българите в земята на България, ще бъдем пощадени от Космоса.

Може би затова нашите сънародници инстинктивно се връщат в родината си, за да бъдат защитени.

Всички тези затъмнения ще се отразят най-вече на Северна и Южна Америка, Средна и Източна Азия, Австралия , Средните и Южните части на Африка, и за Западна Европа.

И да уточня – когато казвам „негативно“, това означава, че през периода на действие на съответното затъмнение, новите ни начинания ще са без успех, а по започнатите вече ще имаме застой или някои могат да приключат, както „добри“ така и „лоши“  /за всеки понятията „добро“ и  „лошо“ е с различно значение, т.е възприемат се строго индивидуално и в зависимост от личния хороскоп/.

Така, че по време на едно затъмнение може да си отиде от нас нещо, което ни тежи.

Когато е „позитивно“ и особено , ако засяга важни точки в личния хороскоп, то тогава съдбата работи  някъде в наша полза, без дори да знаем. Влиянието на Лунните затъмнения обикновено  +/-  1 месец  /общо два/ , на Слънчевите е доста различно –може да продължи до следващото ,но обикновено  е  ок. 3  месеца, след  точното.

И отново подчертавам, за да почувстваме ясно въздействието на едно затъмнение , то трябва да има аспекти с  планети и оси от личния хороскоп. Знаците Близнаци/Стрелец предполагат бързина, повърхностност  и променливост на явленията. Така, че може да се случи и да не можем да се „усетим“ какво става и нещата да отминат без лично участие в каквото и да било.

Източник: https://astro-titania.com

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви