Монахинята е живяла преди 800 г.
Монахинята е живяла преди 800 г.

Вековна рецепта на монахиня лекува сърцето.

Монахинята е живяла преди 800 години, била е много популярна и се казва Хилдегард фон Бинген

Нейната лечебна рецепта се е предавала от монах към монах, а известно време след това е записана от лекар. Монахинята е твърдяла, че всяко семейство трябва да разполага с тази великолепна рецепта, която помага за запазване и лечение на сърцето, както и на цялата вегето-съдова система. Използвайте я, когато почувствате някакви проблеми със сърцето като например, засилено сърцебиене заради стрес, стенокардия, стягане и прочее.

Необходими ингредиенти:

• 10 стъбла от пресен магданоз с листенцата (без корените);

• 1 литър домашно червено или бяло вино;

• 2 супени лъжици ябълков оцет;

• 300 грама натурален мед.

Начин на приготвяне:

Сложете стъблата и листенцата от пресен магданоз в чистото натурално вино и добавете 1-2 супени лъжици чист ябълков оцет. Сложете сместа да ври на бавен огън в продължение на 10 минути, като внимавате, защото се отделя пяна. После добавяте 300 г мед и разбърквате добре. След това прецедете горещата смес и излейте в стъклена бутилка, като разбъркате добре. Утайката, която се образува, не е вредна.

Начин на използване:

Това средство се използва ежедневно, като се приема по една супена лъжица, докато изчезнат симптомите. Най-добре е да приемате вечер, тъй като това средство съдържа алкохол и не бива да се пие сутрин преди работа или пък ако се налага да управлявате каквато и да е техника, в т.ч. автомобил.

zdrave.to

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

four × two =