Пред изданието тя говори открито за обсесивно-компулсивното разстройство, което получава
Пред изданието тя говори открито за обсесивно-компулсивното разстройство, което получава

Тя е на 23, но славата я застига много по-рано. Подобно на много свои колеги, още като тийнейджърка започва да твори музика и се сблъсква с машината за звезди, която понякога може да е много жестока. Днес Камила Кабейо продължава да се изявява с микрофон в ръка, но признава, че има проблеми с психиката, част от които е получила заради стреса, на който е била подложена.

По повод световния месец за осведоменост за психичното здраве, изпълнителката написа своето послание към читателите на WSJ. Magazine. Пред изданието тя говори открито за обсесивно-компулсивното разстройство, което получава и всичко онова, през което преминава, за да може отново да стъпи на крака и пее пред публика.

Камила разказва, че много хора съдят за нея по постовете й в социалните мрежи, но животът й се различава доста от онова, което те виждат във Facebook и Instagram. По думите й, лъскавите й снимки са криели нейното тежко и понякога болезнено ежедневие.

„Ето защо нямам снимки от миналата година: аз, плачейки в колата, говорейки с майка ми колко съм тревожна и какви симптоми на обсесивно-компулсивно разстройство изпитвам“, пише Кабейо.

Младата изпълнителка споделя още, че на моменти се чувствала доста отчаяна, но майка й била до нея и започнала да чете специализирана литература, за да й помогне.

Подобно на много хора, които страдат от психични заболявания, Кабейо разказва, че в началото се срамувала от диагнозата и не искала да споделя за нея. Притеснявала се най-вече от това, че е публична личност и нейните фенове могат да я помислят за луда.

„Не исках хората, които мислеха, че съм силна, способна и уверена – хората, които най-много вярват в мен, да разберат, че се чувствам слаба“, обяснява Камила.

„Мъничкият глас в моята глава ми казваше, че ако съм честна за моето психично здраве и вътрешните ми битки, хората ще помислят нещо не е наред с мен, че не съм силна или не мога да се справя“, продължава емоционалната изповед на певицата.

dnes.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви