Министър-председателят провери цялото трасе
Министър-председателят провери цялото трасе

Обходът на Поморие трябва да бъде готов до края на месец юни. Строителите поеха този ангажимент. Това заяви премиерът Бойко Борисов, които днес бе на посещение в Бургас и Поморие. Той направи бърза инспекция на изграждащия се път и изрази надежда, че когато бъде открит обхода, то тогава да се да стартира и следващия лот, връзването с АМ „Тракия” със Северната дъга на Бургас до магистрала Тракия.

Кметът на Поморие получава добра подкрепа от нас. Планът ни е трафика да се изведе от Поморие и Бургас и да отива направо към магистралата„, каза още премиерът.

Борисов коментира на нашумялата тема с имената на извести родни бизнесмени, поставени в списък, публикуван вчера от прокуратурата.

Всеки бизнесмен може да си напише един списък и да си го сложи в касата. И аз мога да си напиша един такъв да сложа вътре: „Кметът на Поморие – еди колко си лева“. Задържаният да каже за кого и защо е правил този списък. Предупредихме, че с отпадъците ще има проблем. От тогава ДАНС и МВР работят по случая. Няма какво да искам оставката на зам.-министър Красимир Живков, направо му я взимам. В понеделник темата е приключваме. Няма милост към никого“ каза още премиерът.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви